5 неща, за които мъжете се чувстват несигурни

Мъжете изпитват несигурност за личността си
10 апр 2021 12:32, Михаела Лазарова
15
5 неща, за които мъжете се чувстват несигурни
Снимка: istock

Много хора страдат от несигурности, провокирани от различни причини, минал опит, набор от комплекси. Случвало ли ви се е да искате да започнете нова връзка, да имате огромното желание, защото харесвате някого, но да не смеете да предприемете първата крачка? Това вероятно звучи познато почти на всеки човек, защото психиката ни е белязана от все по-голям психологически товар с натрупването на опит, което поражда още и още несигурности и съмнения.

Не само жените изпитват несигурност. Мъжете също се терзаят от куп условности, които им пречат да бъдат по-уверени в себе си, когато започват нова връзка или все още се колебаят дали да направят първата крачка. Много мъже изпитват несигурност, когато вече са във връзка.

Какви са най-честите видове несигурности, които засягат и мъжете?

Тревожат се дали ще успеят да задоволят жената

Една от най-големите несигурности, които тормозят повечето мъже, е представянето им в леглото. Началото на връзката и особено първите пъти, в които правите секс заедно, са напрегнати, защото още не се познавате, а превъзбудата е налице. Това може да влоши представянето на мъжа в леглото. Мъжете знаят това много добре и се притесняват дали ще успеят да задоволят партньорките си достатъчно.

Мъжете се тревожат за външния си вид

Не мислете, че само жените се притесняват от голото си тяло и несъвършенствата, които притежава то. Мъжете имат не по-малко от тези страхове. Голотата е повод за притеснение за много хора независимо от пола им. Малцина са щастливците, които са в пълен мир и хармония с телата си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: любовинтимно
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бийте му шута на мъж - женкар.
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много малко мъже в България се чувстват не сигурни заради външния си вид.Вижте Том Круз как изглежда а не е първа младост и вижте мъж на неговата възраст в България как изглежда и ще ви стане ясно
6
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако си МЪЖ, няма да ревеш за Една заплата, а ще намериш начин да си осигуриш семейството.Много ревете срещу джендърите, ама вие станахте бетер лигльовци.Затова жените масово си раждат децата без мъж и успяват да ги отгледат.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мъжете се чувстват несигурни защото масово бачкат за една заплата, защото да отгледаш дете в бг си е предизвикателство което запоява с избора на екип за раждане около 2000лв а ако не си с 2 коли 4 стаен апартамент,наследство села семейство което да те подкрепя си го загазил и имаш 2 варианта мъчиш се сам до края или терминал 2
4
5
 
1
 
! Отговори
Единственото в преди 3 години
което съм сигурен съм 8-те си инча!
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На много е брато на бутилка домашна
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко физическа активност и все още девствен,това са нещата които те правят неуверен..
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вай абе на нас да ни е добре според мен и някои други учени това е сложна тема колкото и човек да е добра във леглото само докато приключи акта ако щете да е цяла нощ на сутринта жената щте се събуди и щте си каже на ум няма ли още така че колкото пати го правим винаги на ум щте си казват няма ли още хайде да не говорим във множествено числоо