6 начина един мъж да ви хареса

Не се страхувайте да му покажете, че го харесвате
24 апр 2021 18:05, Михаела Лазарова
35
6 начина един мъж да ви хареса
Снимка: istock

Понякога се влюбваме в хора, които не ни забелязват или не ни харесват от пръв поглед. Не е задължително това да е лош знак, че щом искрата не е пламнала и у двамата веднага, нещата не могат да се случат. Има някои трикове от езика на тялото, които можете да използвате, за да накарате мъж да ви забележи и хареса. След като веднъж сте спечелили вниманието и одобрението му сте на ход да развиете отношенията си.

Как да накарате един мъж да ви забележи и хареса?

Поискайте му услуга или помощ

За да накарате един мъж да ви забележи, той първо трябва да усети, че имате нужда от помощ или услуга. Мъжете обичат да се чувстват полезни, затова се възползвайте от тази тяхна природна особеност. Поискайте услуга на мъжа, когото харесвате. Направете го без да изглеждате отчаяни и крайно нуждаещи се. Кажете му, че много ще ви помогне, ако ви съдейства. Предложете да му върнете услугата впоследствие.

Направете му комплимент

Не прекалявайте с комплиментите и не го обсипвайте със суперлативи. Това ще ви направи да изглеждате отчаяно търсещи внимание и любов. Вместо това изберете някоя негова отличителна черта и наблегнете на нея. Това ще му покаже, че го оценявате и забелязвате положителните му страни. Мъжкото его ще бъде поласкано без това да го накара да възприеме поведението ви неподобаващо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


35
Още от Ако щете - вярвайте
Седмичен любовен хороскоп за 26 април – 2 май
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
2
 
7
 
! Отговори
ЧОВЕК преди 3 седмици
Най-омразните неща за мъжа са: да е с кожени гащи, шалвари и с татуировки.
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не спорете, а се доверете на Мишето Лазаретката.

Тя първа шпага тук и експерт, по тънката част. А и по дебелите части.

Много е изстрадала в тия неща навремето.
26
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Ако хващаш око, ще те хареса.
След това обаче идват чалъмите - как да го омаеш, привържеш и задържиш. Това може да стане по много начини. Лисаните знаят как.
Наивните момичета пък скромничат и чакат той сам да отгатне, че освен външна имат и вътрешна красота. Това може да се случи, не е невъзможно. Но само при условие, че наоколо не дебне някоя хитруша, която да го отмъкне под носа на наивната. Не всеки мъж се лъже, но при неопитните младежи това се случва често. Когато се усети, вече е късно.
25
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Само копирането на жестовете не ми е много ясно.
Представете си обратното - той ви харесва и за да ви впечатли, копира вашите жестове. Какъв ще е резултатът? Вие ще го помислите за мека китка.
24
3
 
1
 
! Отговори
@xyz преди 3 седмици
Елементарно, приятелю! Може да му предложи дете! Ама то се изисква малко акъл за това, нали? Може да му предложи любов и боготворене, може да го направи истински мъж ... но и може да го скапе, с безбройните си претенции и мрънкания. На това учат новите жени, и накрая стават или "силни жени" или обръщат резбата!
23
3
 
6
 
! Отговори
xyz преди 3 седмици
Съвет №1
Поискайте му услуга или помощ
Какво може да поиска една жена от мъж е ясно. Не ми е ясно какво може да му предложи в замяна тя, което един истински мъж да не може да свърши сам.
22
2
 
5
 
! Отговори
Тео преди 3 седмици
Това важи за къса спатия може да си лвгнетв един-дваж заедно, но твърде вероятно да е до там. Да, наистина, на нас ни е вродено да сме мъжествени и да спасяваме положението, а след това да получаваме похвали за това. Колкото до любовта - това е коренно различно от женските хитринки. Жени, ще ви кажа само едно - да се забаламоса мъж е лесно, да си изпросите дете - също, но обикновено това води към нещастен живот. Carpe diem!
21
1
 
0
 
! Отговори
Ей преди 3 седмици
Много си злобен днес, каот злобно псе вие и ***, и хапи
20
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Първи начин да бъде по - малко алчна .......
19
2
 
0
 
! Отговори
xyz преди 3 седмици
До Стар Софиянец

Потърси го в Google Пропилян живот виц
18
0
 
9
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 3 седмици
Не знам за кой виц говориш, но живота ми не е пропилян. На тази тема тук мога да изнасям много уроци. Основното е, че всеки трябва да осъзнае, че хората са равни - никой не е над теб и никой не е под теб. От това следват много неща.
17
4
 
0
 
! Отговори
xyz преди 3 седмици
До Стар Софиянец

Да не стане като в онзи виц.... Пропилян живот! :)
16
3
 
1
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 3 седмици
До 13 xyz
За мъжете не съм пробвал, падам си по жени. Вероятно ти си по мъжете.
С жените на мен ми е лесно. Първо е зрителния контакт показваш интерес, а после просто се оставям да ме опознаят, докато и аз опознавам. Опознаят ли ме, всички искат да са с мен, но това е същото, каквото написах и в първия си коментар.
15
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Един от похватите е хаосът. Примерно жената показва на мъжа, че нищо друго на този свят освен него не интересува, но в един следващ момент сякаш е забравила за него, но не го изпуска от контрол. Прехвърли ли си вниманието на нещо друго, тя става пак предишната.
14
2
 
9
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 3 седмици
Тук се говори за женските хитринки, но автора не е много запознат с тях. Имаше един хубав филм по този въпрос, но не помня как се казваше. Накратко, един мъж следваше някакви стъпки (правила), за да свали една жена, а се оказа, че тя го е насочвала през цялото време, а той така и не го разбра.
13
3
 
0
 
! Отговори
xyz преди 3 седмици
До Стар Софиянец

Изброени са 6 начина за да се харесате на един мъж. Ти какви начини ползваш, за да се харесаш на един мъж? :)
12
2
 
2
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 3 седмици
Така де, жените омагьосват мъжете, почти по същия начин, по който мъжете омагьосват жените. Основата на омагьосването е вътрешната красота. Жените често наблягат само на външната красота, но бъркат
11
0
 
0
 
! Отговори
xyz преди 3 седмици
До Стар Софиянец

В статията става дума как жените да омагьосат мъжете.
10
1
 
6
 
! Отговори
Стар Софиянец преди 3 седмици
Важна е вътрешната красота на човека, а не външната красота. Човек трябва да има излъчване на симпатичен човек, за да го харесат. Това важи и за жените и за мъжете. Трябва известно време и вглеждане в другия, за да се види същността му. Повечето хора си ги имат тази вътрешна красота и излъчване и не е трудно двама души да се харесат. Тук идва как да покажеш на другия, че искаш да го опознаеш по-добре. Зрителният контакт може да е първата стъпка, че и втора и трета.
9
3
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 седмици
sexy stom ne si pri men na spalnyata da te probvam nymama kak da te haresam