6 от най-дразнещите черти у жените, които подлудяват един мъж

Очаквате той да разбира мълчанието ви
30 юли 2023 09:31, Михаела Лазарова
49
6 от най-дразнещите черти у жените, които подлудяват един мъж
Снимка: Istock

Често когато говорим за взаимоотношенията ни с мъжете, ние казваме, че понякога сякаш сме от различни планети. Изглежда тяхната логика е различна от нашата и колкото и да се опитваме, не можем да ги разберем. Ето защо и най-малкият повод може да доведе до неразбирателства и скандали. Дали винаги ние, жените сме прави или пък трябва да признаем, че може би леко преувеличаваме ситуациите? В следващите редове ще ви споделим някои от най-дразнещите черти у жените, които подлудяват един мъж. Ето ги и тях:

Забранявате срещите му с момчетата

Още в началото на седмицата в главата си вие вече имате план – как ще се отдадете на романтичен уикенд на дивана пред телевизора в компанията на вашия любим. И изведнъж към края на работната седмица той ви съобщава, че има ангажимент – да прекара няколко часа навън с приятелите си. В този момент сякаш светът ви рухва. Вместо да започнете поредната караница, разберете, че вашият партньор също има нужда да е със „себеподобни“ точно, както вие обожавате вашите срещи с приятелки.

Мъжете казват тези неща, само ако ги мислят наистина

Ровите в миналото

Едва ли има жена, която да не знае нищо за предишните приятелки на любимия си. По един или друг начин вероятно вие тайничко следите профила ѝ в социалните мрежи или пък чрез общи познати се осведомявате за нея. В никакъв случай обаче не допускайте грешката да задавате на партньора си въпроси от типа на: „Ходил ли си с нея в този ресторант?“, или пък: „Опитвал ли си с нея тази поза по време на секс?“ Това ще подейства като студен душ на емоциите и настроението на човека до вас. Забравете за миналото му и се съсредоточете върху сегашния момент. Опитайте се да живеете в настоящето, иначе рискувате да разрушите връзката си.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
9
 
1
 
! Отговори
Макетно ножче преди 9 месеца
Ето и за това ще има такива случаи като с мъжа с макетното ножче, който не е издържал на издевателствата на любовницата си.
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Не е чак толкова рядко срещано явление мъж да направи всичко възможно, за да провали сериозна връзка на приятеля си със свестно момиче. Някои такива мъже са лицемери, уж-приятели, които от завист се стараят да провалят всеки успех на хора, които наричат свои приятели. Включително и успешна връзка. Други подобни мъже са просто егоисти. Веднъж се случи да чуя такъв да казва, "Ако се оженят, аз с кого ще излизам вечер, с кого ще ходя на море, с кого заедно ще гледаме спортни предавания?"
30
2
 
3
 
! Отговори
Да не рови - - - преди 9 месеца
Продължение - 36-годишната успя да раздели 26-годишния от младото му гадже. Вечер го прикоткваше, тя живее самостоятелно и изглежда, че не я беше срам да води любовници в същата квартира, в която живее и нейната дъщеря. Младата приятелка на 26-годишния пък живееше с родителите си и беше под техен контрол. Онзи глynaк заради секса изтърва младото. После се раздели с 36-годишната. След 3 години тя пак хвана по-млад, но дъщеря й вече беше на 19 г. и й го отне. Май ще се окаже "жрица" като мaйкa си.
29
2
 
2
 
! Отговори
Да не рови преди 9 месеца
в миналото му. И такава познавам, съвсем млада и наивна. Не го подпитваше за бившата му. Той 4 години по-голям от нея. Но се оказа, че един белокос разведен съсед на момичето, шеф от среден ранг и вече с внуци, си е хванал любовница. Тя пък била бивша на приятеля на момичето, хем по-голяма от него с почти 10 години. И тя разведена, с дъщеря от предишния си брак. Не успя да се омъжи за дъртака. Побесня, когато разбра, че бившето й гадже има млада приятелка, амбицира се да ги раздели и успя.
28
1
 
4
 
! Отговори
Естествено руса преди 9 месеца
До Анонимен 16 - Е, ти буквално ме разби! Досега винаги се гордеех с хубавата си дълга, светлоруса коса. Цветът ми е такъв по рождение. Сега се оказва, че според теб такива жени будят у някои мъже негативни емоции. За първи път чувам /чета/ такова мнение. Жена да те намрази само заради хубавата ти коса, това се случва. Но мъж?
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 80 % - А колко процента от мъжете не са стока? Ти кажи, а после се обърни към жените във форума да видим те какво мислят по въпроса :)
26
5
 
1
 
! Отговори
6,7 и 8 преди 9 месеца
"Умната" жена е оксиморон.
25
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Повече от шест - Честата смяна на емоционалните състояния съобразно лунните цикли са реален факт, но повечето жени овладяват това свое състояние, работят, грижат се за децата си и контактуват с околните, уважавайки ги. Не е зле мъжът да може да оцени това. Ако не може или не иска, по-добре да си седи при маминка и да не обърква живота на някое момиче, което би го харесало и би му се доверило. Ако умееш да проявиш разбиране, умната жена ще оцени това и ще съумее да бъде признателна.
24
3
 
4
 
! Отговори
Повече от шест преди 9 месеца
Пушат, пият и обсъждат останалите жени.Или, постоянно мрънкат, оплакват се и истерясват за най-малкото нещо. Също и честата смяна на емоционални състояния съибразно лунните цикли.
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
... хайманата буквално торпилира връзката на другия младеж и имам чувството, че го направи нарочно, защото хем имаше нужда от поне един приятел, с когото да се шляят, хем завиждаше на другия младеж заради хубавата му и свястна приятелка. Виждаше се, че и той я харесва, но тя беше сериозно момиче и не му обърна внимание. Майката на другия младеж чудо прави, за да го раздели с хайманата, но не успя. Според мен това се случи, защото синът й беше на 27 г., а не беше хойкал много и май му се услади.
22
2
 
5
 
! Отговори
Продължение на преди 9 месеца
Оспоримо е: познавам хубава двойка, която се разпадна, макар че двамата много се харесваха, а неговата майка настояваше да се оженят. Нейните родители също не бяха против. Но един от местните хаймани постепенно остана без приятели и буквално се залепи за младежа. Постоянно го причакваше след работа, за да ходят заедно тук и там. Почти винаги хайманата влачеше с него някоя жена за кратковременна употреба. Такава жена винаги втория път води и приятелка. Пред очите на всички ни хайманата торпилира
21
2
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 9 месеца
А вие сте лигльовци, дето нерядко ги издържа жена им, врещят и пищят за какво ли не, едно дете не могат да изхранят, ама все жените виновни. Най-смешни са тези, дето обвиняват жените в хойкане, като че ли мъже не учавствуват в това, а всички жени са лезззбийки?!
20
0
 
3
 
! Отговори
Оспоримо е: преди 9 месеца
1. Не всеки мъж се дразни, ако се държиш така, че да му напомняш неговата грижовна родителка. Много мъже подсъзнателно търсят точно това. 2. Редно е да не се намесваш, ако има създадена някаква традиция в мъжката му компания - например понякога да ходят заедно на риба или поне веднъж седмично да отиват сами, по мъжки в някое квартално заведение. Но е грешка, ако някои от приятелите му имат навика на такива събирания да довеждат случайни жени с не много добър морал, а ти не смееш да възроптаеш.
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Повечето са невменяеми. На 35+ без мъже, без деца .. без кариери.. ниска обща култура в куп сфери... само устите им големи. Но фактите говорят... катастрофа
18
0
 
4
 
! Отговори
Вярно е, че преди 9 месеца
Да го сравняваш с бившия си приятел и да му го казваш постоянно е грешка, неразумно е и е неприятно за него. Да се опитваш да промениш коренни черти на характера на човек, който вече е поне на 24-25 г. е мисия невъзможна. Ако иска да е с теб, той самият ще се нагоди към твоя характер и манталитет дотолкова, доколкото това е възможно. Ако и ти направиш същото, връзката има бъдеще.
17
0
 
11
 
! Отговори
До 16 преди 9 месеца
Не русата коса дразни, а изрусената.
16
3
 
6
 
! Отговори
Ми те същите черти преди 9 месеца
ги имат и мъжете, но смятат, че жените са длъжни да ги търпят.
15
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
руса коса,екстейшъни,хилурон в джуките,изкуствени мигли,изкуствени цици,изкуствени нокти..не може да готви,неграмотна е и знае само да иска.с купена диплома.
14
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Когато подаваш цвете и казваш мили думи си лигльо, но като идеш при "мачото" и те засили с шамарите той е готин? Странна работа. И минават едни 10 години, вече си започнала да се сбръчкваш и се сещаш за един лигльо ... Живот да му е.м.
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
1 не чак толкова, но за другите 4 е точно така.