Таро прогноза за 24 - 30 юни

Ето какво показват таро картите
24 юни 2024 09:25, Михаела Лазарова
0
Таро прогноза за 24 - 30 юни
Снимка: Istock

Таро картите за новата седмица са Осмица чаши и Силата.

Първата карта в таро гаданието е Осмица чаши. Когато тази карта се появи в таро четения, то тя е знак, че сме напът да се отдалечим от някаква разочароваща ситуация. Може да бъде свързана с неудовлетворяваща връзка, работа, кариера, начин на живот или творчески проект, който някога е бил източник на голямо щастие за вас, но сега ви носи само болка.

Инвестирали сте себе си емоционално, но въпреки всичките си усилия сте разочаровани. Очакванията ви не са оправдани. С Осмица чаши е време да изоставим старото, удобното, да се разделим с болката и обидата или вредни навици, но не и задоволяващото ни.

Може би нещо ни липсва, особено на емоционално или духовно ниво. Вместо да чакаме нещата да се подобрят, трябва да напуснем тази неудовлетворяваща ситуация.

Но тази таро карта може и да е знак, че се опитваме да се измъкнем от някаква емоционална ситуация. Бихме могли да се запитаме какво ни носи радост, удовлетворение. С Осмица чаши си тръгваме от това, което не ни радва, за да пренастроим своите ценности.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари