Лили: Искам Стойка да спечели Биг Брадър

Единственият ми комплекс бе да не ме представят като суетна, каза тя пред Dnes.bg
13 дек 2012 17:02, Петя Славова
85
Лили: Искам Стойка да спечели Биг Брадър
Снимка: Булфото

Лили излезе от Къщата на Биг Брадър щастлива, но и изненадана. Представяла си е, че при положение че в Къщата има чужденци от Македония, тя ще остане сред финалистите. Ето какво сподели още пред Dnes.bg.

Доволна ли си от представянето си?

От моето - да, но пък Миро са го изкарали скандалджия, а той е най-големият джентълмен в Къщата. Иначе този сезон ми хареса повече, защото съм много по-зряла. Бях спокойна през цялото време. Имаше само една случка, в която ме обвиниха, че съм взела пръстен и там приключи всичко негативно. Просто не обръщам внимание на нападките на някои хора, дори ще конкретизирам – тези на Любов. Тризначките са такива хора, които нямат постоянно мнение – нападат, извиняват се, после пак са готови да се нахвърлят. Те нямат реална самооценка, правилно мнение за себе си. Много се карат и една с друга, доста грозно. Доста обиждаха Стойка, но различните хора реагират по различен начин. Аз може би щях да направя нещо друго, тъй като и в живота, ако някой тръгне да ме напада, по-скоро ще се свия.

С какво те промени Биг Брадър?

С нищо. Преди шест години съм била по детски неориентирана. Бях наивна и пак си останах такава.

Лесно ли бе съжителството с бившия ти приятел Борислав?

Да, ние имаме много приятелски взаимоотношения. Той има черно чувство за хумор. Аз съм добронамерена към него и това е достатъчно.

Ревнуваше ли го от Цеце?

От нея? Много пъти съм го подканяла да извика Цеце при нас. Дори си мисля, че много повече Борислав търсеше моята компания. Между другото самият той казваше, че не я харесва. Присъствала съм на един-два разговора с него. На единия беше и Стойка, която му каза да не заблуждава момичето.

Алекс каза, че е имало конспирация, в която ти си участвала за премахване на тризначките още от самото начало. Какъв е коментарът ти?

Ще кажа, че нямам нито една номинация към тризначките и мисля да приключа с този коментар. По отношение на Алекс ще кажа, че не може да изказва някакво мнение, без да ме е виждала шест години. Срещали сме се 10-15 пъти, когато бе приятелка с моята снаха. Това е. Много глупаво изказване, не й отива на възрастта. Аз бях през цялото време себе си. Единственият ми комплекс беше да не ме представят като преди години много суетна. Дори тризначките и Цеце стояха повече пред огледалото и се „шминкаха“ - това е гримирах се на македонски. От познати разбрах, че пак така са ме представили.

Кой искаш да спечели?

Стойка, защото ми е приятелка и много изстрада. Изкараха нещата така, че все едно не съм я защитавала. Това, че не тръгвам в директен конфликт с някого, нищо не значи. Дори първата седмица ме наричаха неин адвокат. Бях много учудена.

Предаването шоу ли е или е живот според теб?

Шоу, което изгражда на гърба на реални хора различни типажи, които им трябват за предварителния сюжет, който са подготвили сценаристите. Няма как да е живот. Това е изкуствена среда. Факт е, че вътре сме живи хора, които сме себе си. Редакторите ни показват по някакъв субективен начин, а всеки зрител ни възприема коренно различно.


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
0
 
! Отговори
peter.angelinov преди 8 години
Каква Стойка бе, набедената актриса дето преиграва всичко, тя ли да спечели !? Още 15 години да ходи на логопед пак ще си остане Стойка "пипирудата" ! Панайот ако беше останал още два дена ,тая щеше да пътува към Карлуково !!! Нед е човекът....!!!
62
6
 
13
 
! Отговори
До 73 преди 8 години
Ти па да не би да ч*каш Кейт Мос? :) Трътлеста била... хахаха
61
13
 
21
 
! Отговори
Патриот преди 8 години
Тва джудже трътлесто кой го набеди за красавица ??!!
60
2
 
15
 
! Отговори
Номиниращ преди 8 години
Аз искам стойката ми на GPS-а в колата да спечели! Повече работа върши, и е по-умна от всички в тая ***, наречена Биг Брадър
59
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък искам ЛЕСТЕР да спечели Биг Брадър !
Той беше единствения, който се чувстваше горд когато облякоха българските войнишки униформи и при чуването на химна ни.
58
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боби я вижда по-отблизо, нека той да каже.
57
22
 
19
 
! Отговори
13 преди 8 години
Защо изкарвате Стойка "шизофреничка"? Че кой нормален ще ги издържи трите простачки със самочувствие на ВИП-персони? А те не спряха и да я обиждат. В този сезон залагат на пошлото, простотията и конфликтите.
56
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цеце е травестит.
55
13
 
14
 
! Отговори
Кьорав електорат! преди 8 години
Кьоравата народонаселение, не може да върже две и две!
1. Как нито една медия до сега не намери поне една официална снимка от участия на Манекенката ЦеЦе в модно ревю?
2. Как нито една медия не публикува нито едно интервю или статия за професионалния или личния живот на Известната Македонска Моделка ЦеЦе?
3. Как така нито една медия, журналист или зрител не попита защо ЦеЦе има ясно изразената костно-склелетна структура на ... мъж?
4. Защо никой не попита дали ЦеЦЕ е ... транссексуален хибрид?!
54
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе ай ся, никой не ми харесва и за никой няма да гласувам. не знам дали е манипулиран вота и дали ще бъде, ама трябва да се избере най-малкото зло. давайте колата на един от макетата, да палят подметките и да си заминават там от където са дошли и да се свършва с тая поза
53
2
 
1
 
! Отговори
?? преди 8 години
Само-удововолство, безделие и скука, загуба не един миг от живо.
52
2
 
1
 
! Отговори
werti преди 8 години
Четете пост 40 :) :) :)
51
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
как искам да я спечеля тая Лили.
50
8
 
21
 
! Отговори
werti преди 8 години
Лиляната е голяма пр**ня. След 5 год. няма да се котира, защото идва ред на нови свежи и по-хубави девойки и тогава ще видим дали ще е такава кипра и дали ще хваща декиш фръцкането й.
Ужас! Стойка лудата ще е победител с "възвишените" си налудности, злоба и позьорство! Всенародна любимка! След като Биг Брадър направи за посмешище близначките, като изтъкна и заложи изцяло на слабите им страни,сега е ред да ни превърне нас в ***. Защото "зрителите ще изберат" победителя - Стойка гадината.
49
2
 
4
 
! Отговори
Биг преди 8 години
Едно е да искаш, друго е да можеш....... Бечлимни моми и скандалджийки народа не обича.
48
4
 
29
 
! Отговори
Стойка преди 8 години
Не виждам за какво си хабим писането тук, като е тоооолкова явно как от Нова телевизия толерират Стойка. Не си струва човек да праща смс-и след като предварително се знае кой ще е победителя. Не да ми казват че тризначките излетели с рекордните 80 и няколко си процента и да си мислят, пък Стойка се радва на всенародната любов
47
4
 
12
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 8 години
До Ерген: Няма...лоша жена,има лоши...пилоти-ергени,дето не могат да намерят...пистата,за кацане.
46
8
 
8
 
! Отговори
Киро преди 8 години
Този сезон Брадъра се изложи тотално ! Ако иска да възсанови реномето си на гледано и за в бъдеще шоу,да вземе да изгони всички,които останаха в къщата, да повика Пацо,който да бъде обявен ца Почетен победител и да му дават джипката,да повози малко на кака Стойка Пипирудката !
45
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
СТОЙКА Е *** С П..ТКА
ЦЕЦЕ КРИВОКРАКА -ГРОЗНА -***-МАКЕДОНСКА СЕЛЯНКА .
А МЕРСИ НЕМА НУЖДА ОТ ТАКИВA ВАМПИРИ
44
3
 
17
 
! Отговори
Ерген преди 8 години
До мъжете: Коя искате за жена? + Цеце, - Стойка. До майките: Коя искате за снаха? + Цеце, - Стокйа.