10-те най-сексапилни модела в социалните мрежи

Съпругата на Джон Леджънд - Криси Тейгън е една от тях
5
10-те най-сексапилни модела в социалните мрежи
Снимка: сп.W

Криси Tейгън се разголи в нова, похотлива фотосесия за списание W (август/2015). Изданието е класирало 10-те най-секси супермодели в света в социалните медии и 29-годишната съпруга на певеца Джон Леджънд е една от тях.
В елитния списък на изданието са включени още Емили Ратайковски, Джоан Смолс, Роузи Хънтингтън-Уайтли, Ирина Шейк, Лили Олдридж, Бела Хадид, Анна Еверс, Барбара Палвин и Дауцен Крос.

Всяка една от звездите е заснела пикантна фотосесия за новия брой на изданието, като кадрите са дело на фотографите Мерт Алас и Маркъс Пиджо.

Само Криси е дръзнала да се разголи толкова много за снимките, но тя признава в интервю, че предпочита да позира гола, отколкото в дрехи. Тя каза: "Най-неприятно ми е да бъда модел на палта. Всъщност изглеждам много по-добре с по-малко дрехи."

Половинката на Джейсън Стейтъм - 28-годишната Роузи пък обяснява за изданието следното: "Когато се снимам гола, винаги имам чувство, че показвам повече вътрешната си сила."

Говорейки за вдъхновението си зад този впечатляващ брой, модният директор на изданието Едуард Енинфул казва: "Със социалните медии и тяхната платформа за изразяване, моделите започнаха да пленяват публиката по нови начини. Те съблазняват феновете си много повече от всякога. Ние искахме да изследваме темата за воайорството, неприкосновеността на личния живот, цензурата и себеизразяването чрез социалните медии."

Вижте кои са другите горещи модели от класацията на списанието в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
2
 
! Отговори
nqkoi si преди 8 години
Edna ne mi vleze v okoto,mnogo kokalesti I slabichki be