Кои са най-добре облечените българки

Не само красиви, но и стилни
15 сеп 2015 16:40, Мария Дуковска
13
Кои са най-добре облечените българки
Славена Вътова; Снимка: Булфото

Българките не само са едни от най-красивите жени, но и със сигурност се открояват със завиден стил и моден усет.
Звездите от родния хайлайф демонстрират постоянно добре съчетани силуети и прецизно селектирани компоненти на всяка една своя визия.

В крайна сметка, напълно наясно сме за факта, че една жена с усещане за себе си може да използва модата като основно оръжие, с което да подчертае предимствата си и да прикрие недостатъците.

След продължително проследяване на различните изяви, подбрахме най-добре облечените българки, които постоянно ни се усмихват от екрана и от сцената.

Славена Вътова

"Мис България" 2006 година ни разказа откровено за живота, любовта, щастието и вълнението от това да бъдеш майка. Красавицата успя да промени стереотипното възприемане, че повечето красиви жени не се открояват с интелект. Към всички позитивни качества на Славена Вътова добавяме и невероятния моден усет.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Любовниците на богаташите и вдовиците на мутрите са най-добре облечените българки.Останалите българки са заети да изхранват семейства, така че не им пука с какво са облечени.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анчо преди 8 години
Много ме кефят пресипналите гласове на тези така добре облечени българки. От какво ли са така пресипнали? :D
4
2
 
3
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Красавицата успя да промени стереотипното възприемане, че повечето красиви жени не се открояват с интелектТова за същата Славена ли става въпрос? Как точно успя да промени мнението на хората, че не е поредната глуповата златотърсачка която проби с едно по специално клипче изтекло в нета? като стана момиче на късмета в едно доста неприятно шоу ли?Иначе не може да и се отрече определена далновидност - като започна да остарява и побърза да надуе корема от чичко паричко...
3
4
 
1
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
Ами да напишат тогава какви *** носят Пеевски,Местан,Плевнелиев,Борисов,Куневица,Пасито,военния министър и куп др."избраници" на народа!?....
2
0
 
8
 
! Отговори
някой преди 8 години
Емо,ти какво очакваш - по цял ден да пишат по статиите за ниските заплати и за мизерията ли?
1
6
 
21
 
! Отговори
Емил Николаев преди 8 години
На фона на мизерията,безработицата,невероятно ниските заплати и пенсии - това си е чиста гавра с бедните хора......кои били най добре облечени в БГ....