Ан Хатауей се оплака от двоен стандарт в Холивуд

Актрисата за индустрията и последния си филм "Стажантът"
Обновена: 16 сеп 2015 18:31 | 16 сеп 2015 18:31, Мария Дуковска
3
Ан Хатауей се оплака от двоен стандарт в Холивуд
Снимка: Refinery29

Съвсем наскоро Ан Хатауей сподели, че нейни по-млади колежки ѝ „крадат“ роли под носа. Безспорно да бъдеш една от най-предпочитаните звезди в Холивуд не е лесно, макар да си на едва 32 години и да си носител на „Оскар“.

През 2013 година талантливата актриса спечели най-високото отличие в киното за превъплъщението си във филма „Клетниците“ (Най-добра актриса в поддържаща роля).

Миналата година пък видяхме Ан в един от най-запомнящите се филмови проекти на 2014 година - „Интерстелар“, а в края на септември излиза новият ѝ филм - „Стажантът“, където си партнира с Робърт Де Ниро.

По този повод чаровната актриса позира за изданието Refinery29. Освен интересни снимки на звездата, то предлага и интервю с нея. Част от него може да прочетете в следващите редове:

Какво мислите за Кардашиян?

„Преди бях като всички останали и мислех, че Кардашиян са известни с това, че са известни. Но аз бях много впечатлена от Ким Кардашян и начина ѝ, по който защити Катлийн Дженър“.

Мнението ти за противопоставянето „мъже срещу жени“?

„Мисля, че има двоен стандарт. Индустрията изисква от актрисите да бъдат слаби, красиви и да се харесват на останалите, каквото и да значи това. Ето с това жените са третирани по различен начин от мъжете“.

А за новия ти филм „Стажантът“?

„Невинаги се сравнявам с героите, които изигравам, но с Джулс си приличаме. Трудно е да бъдеш човек, който допуска грешки под светлините на прожекторите. С нея си приличаме именно по това. Но тя е човек, който се справя много добре със стреса“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
5
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 8 години
Мале тааа много е закъсала мога да я взема да държи дедовия ..фенер! !
1
3
 
13
 
! Отговори
мъка преди 8 години
Ела да бучиш арпаджик една седмица и после ми обяснявай колко е трудно в Холивуд.