Симеон Лютаков се влюби в новата адреналинка

Разликата във възрастта им е цели 20 години
30 сеп 2015 22:27, Мария Дуковска
21
Симеон Лютаков се влюби в новата адреналинка
Снимка: Личен архив

Новата адреналинка Лили е сериозно обвързана с актьора Симеон Лютаков, познат на зрителите от сериала "Седем часа разлика".

Това разкрива в новия си брой списание LOVE Style. Макар разликата им да е 20 години, те са заедно вече две лета.

Това не е обичайно за Лютаков, който преди да срещне Лилия Милева не можеше да се похвали с толкова дълги връзки. Тя обаче, не само успя да завладее сърцето му, а и да се превърне в негова муза.

Известно е, че Симеон е запален по фотографията и приятелката му често е обект на много от неговите снимки. Именно нейното лице бе на плаката на тазгодишния международен филмов фестивал „Любовта е лудост“, а кадърът е дело на нейния любим.

Засега двамата не мислят за брак и деца, тъй като адреналинката няма право да забременява докато е част от шоуто "Господари на ефира".

Още звездни новини четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
4
 
! Отговори
Бай Кор преди 8 години
И аз от опит да кажа, не всички млади момичета си хващат по-възрастни непременно заради парите. Много от днешните 20-25 годишни момичета са деца на разведени родители... и липсата на баща в един момент си избива натам, че момичето предпочита възрастни мъже... това е доста често срещано. Също така жените се привличат винаги от алфа мъжкари.... без значение от годините им. При жената не е определящо това (освен ако не е наложен стериотип при възпитанието).
13
1
 
6
 
! Отговори
зрял факир преди 8 години
20 години е хубава разлика, кво мърморите..?
12
1
 
5
 
! Отговори
тц тц преди 8 години
Абе това хубаво момиче защо си е обръснало веждите и ги е нарисувало с молив?
11
0
 
6
 
! Отговори
Бо преди 8 години
Не са малки - да се оправят!
10
4
 
14
 
! Отговори
Mlad преди 8 години
Gnusari
9
0
 
27
 
! Отговори
зевзек преди 8 години
МНОГО СИ ПАДА ПО АГНЕШКОТО ГОСПОДИНА
8
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До сега не съм чул дори и за една миска, адреналинка и тем подобна да се е влюбила в някой зидаромазач на 600 лв заплата. Все са я футболисти, я дърти и богати актьори, я добре облечени "бизнесмени". Очевидно се влюбват в характера на човека, а зидарите явно са много лоши по характер до един без изключение.
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нема лошо големи ора са.
6
20
 
12
 
! Отговори
46 годишен преди 8 години
Винаги излизам с 22 годишни момичета, защото на 23 вече ми идват дъртички. Не виждам нищо лошо в това - много мъже ми завиждат, а жените откровено злобеят.
5
4
 
34
 
! Отговори
Поп Грую преди 8 години
Кои, по дяволите, са тези???
4
0
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
един познат на баща ми ,като стана на 55 год се разведе с жена си /защото и тя станала -представете си /как бе :) Та ожени се набързо за 24 год моделка ...но след 2 години мацката се разведе с него и му изпразни банковата сметка ..:) не стига това -ами ''пича плейбой -не можа да понесе че през цялото време мацката си имала любовник -на 24 год ..Та възрастните мъже могат да си фантазират за млади жени ,ако имат пари -могат да си плащат и дотам:) Старото тяло не е привлекателно за младите..
3
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
всеки има право на избор :) този си е избрал да го играе ''плейбой'' .все още има малк овреме да го доигаре ,има повече пари от ''възлюбената'' .Ако беше средностатистически ,с 500 лв заплатка -аха -нямаше да има любов най вероятно:))Със сигурност 20 години са много голяма разлика .Но да м упозлва парите мацката,а господина щом има да ги дава /колкото и дадава ЕГНто няма да тръгне наобратно/:) и на 50 и на 60 год ще трябва да си плаща ,с всяко десетилетие -паричната маса трябва да нараства
2
3
 
28
 
! Отговори
Благой преди 8 години
Не мога да му завиждам,защото съм по-грозен,по-***,и по-беден от него!
1
8
 
40
 
! Отговори
Сопа преди 8 години
Дедо и внучка?