Майкъл Кейн с мечта да изиграе остарелия Джеймс Бонд

84-годишният актьор нямал проблем с паметта, помнел си репликите
2 апр 2017 19:34,
9
Майкъл Кейн с мечта да изиграе остарелия Джеймс Бонд
Снимка: Архив, Reuters

Британската екранна легенда сър Майкъл Кейн няма роля, която да му се е опряла, но сега мечтае да изиграе остарелия Джеймс Бонд, пише сайтът Контактмюзик, цитиран от БТА.

84-годишният актьор е на мнение, че в дългата си кариера се е превъплътил в какви ли не образи, за което, разбира се, не съжалява. Но той даде да се разбере, че няма да бъде излишно да се подскаже на продуцентката на шпионската сага за агент 007 Барбара Броколи, че той е първият кандидат за пресъздаването на екран на застаряващия Бонд.

Предвид че и други актьори могат да поискат ролята, като Роджър Мур и Шон Конъри, Кейн изтъкна - "Те са по-стари от мен и няма да се справят толкова добре!".

Майкъл Кейн нямал проблем с паметта и не забравял репликите си. Само че с годините му било необходимо повече време, за да ги запамети безотказно. Той нямал никакво намерение да сложи край на актьорската си кариера, предвид възрастта. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Джеймс БондМайкъл Кейн
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За колегата фен на Борн...да не забравяме и великата музика на Джон Пауъл ...
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 4Така искам да ми говориш, защото сюжета на Борн е с класа над Бонд...и тук вече не опираме до актьори. Понял? Ако си чел пък ромнаните на Робърт Лъдлъм съвсем ще се спечеш и ще разбереш какви простотии пишеш.
4
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бонд е слаб спрямо Борн колкото Борн е слаб спрямо мисията невъзможна ;) Повече фантасмагории не прави нещата по-добри...Не че съм особено голям фен, но Бонд има от над 60 години. Борн-а е от вчера до утре и до там. Сори много, явно имаш интимни сърбежи към Деймън, но място за сравнение между двата франчайза няма.А Мат Деймън си е смешен като Мат Деймън, не опира до роля а до това какъв е тоя самия.
3
5
 
6
 
! Отговори
до 2 преди 7 години
Да кажеш, че Мат Деймън е смешен в ролята на Борн, е все едно да кажеш, че Шварценегер не става за ролята на Терминатор 2.А Даниел Крейг има визията за агент, но самата поредица е слаба и наивна за агент 007 Бонд, всравнение с тази на Борн.
2
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мат Деймън е смешен. Миджет с манеризмите на ученичка. Мамино синче, ако не го лансираха никой нямаше да знае за него.Майкъл Кейн е дърво, преди 40 години можеше и да мине за застарял Бонд, но днес малко трудно.Даниел Крейг вдигна стандарта, а и вече той самия е достатъчно стар спрямо дебюта си за да играе застаряващ Бонд. На 50 години, с малко грим и ще мине за 65 годишен. Все пак се предполага, че Бонд ще е активен агент, не изкуфяло деде в проходилка.
1
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има само един велик образ на агент в киното- четирилогията Борн в ролята на Мат Деймън, въпреки че последната четвърта част е слаба, като цяло това си остава шпионския трилър номер едно в света. Втората част е най-великата " превъзходството на Борн". А това за агент 007 Джеймс Бонд е една боза в сравнение с Борн.