Колата на Божинов вече е собственост на Азис

Бентли-то е купено от бизнесмен от Стара Загора
13 апр 2017 15:15,
33
Колата на Божинов вече е собственост на Азис
Снимка: Instagram

Попфолк изпълнителят Азис, който е фен на бързите коли, вече е собственик на Бентли-то, което допреди две години принадлежеше на футболиста Валери Божинов, пише "24 часа". Той кара спортната кола известно време по софийските улици и булеварди с транзитни номера. След като ѝ се порадва, я продаде. 

Точно с тази кола Валери си навлече гнева на много хора, след като на няколко пъти си позволи да паркира на място, предназначено за инвалиди. От няколко месеца червения автомобил има нов собственик и това е Азис.

Изпълнителят е купил червеното "Бентли" от бизнесмен от Стара Загора, като за нея е платил 300 000 евро. Въпросният бизнесмен е закупил мощния автомобил от Божинов. 

Тази сума не е проблем за попфолк изпълнителят, който често има участия, гостуванията му и в България също зачестяват. Той е сред най-добре платените изпълнители у нас. 

Бизнесменът, който преди две години купил колата на Божинов, се занимава с препродажба на автомобили. Той взима само скъпи и луксозни коли. След като леко ги пооправи, той ги продава по-скъпо, отколкото ги е купил.

Няколко месеца бизнесменът е забелязван със свръхскъпата колата из улиците на Стара Загора. Сега неин притежател е Азис.

Повече новини за звезди може да намерите на Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
14
 
! Отговори
Мистър 100% преди 7 години
Това Бентли струва 245к-285к.,,,Новооооо...Като в него никога не са се возили евтини шантонерки,световно неизвестни футболисти и славеи от катуните.Кого ще лъжете бе нещастници.Какви са тия селски Пи-АРи,...... ха ха н хевахти и селските пръчки.
24
1
 
10
 
! Отговори
Трол Горянин преди 7 години
Нека позная , след 2 години ще го купи колекционер от чужбина и ще плати 500к в евро , защото в седалката са пър**ли футболни и музикални величия
23
1
 
11
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Не журналисти а платени КЛЮКАРИ ! Спрете се бе бездарни връзкари ! Кого ще учудите - бабите. Селяни дошли с връзки и окупирали ТВ-тата ! Предлагам оградата от границата да се премести на Петрохан...Витиня...Кърнаре....Шипка за да спасим СФ. от северозападната посредственост!
22
1
 
15
 
! Отговори
Поздрави от Германия преди 7 години
Преди 3 месеца в Хамбург Бентли кабрио се продаваше точно за 55 000 евро в идеално състояние ако не се лъжа беше 2009 година и пак беше континентал.За справка ново струва на цена от 280 000 евро.
21
1
 
4
 
! Отговори
Аха преди 7 години
Колата колко струва - не е толкова важно, но КАК може някой да си купи Червено Бентли?
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами като е дал толкова данъчните да го проверят дали си плаща данъците. А не да ми пщат после че те били работели за славата на България и независимо че не са плащали данъци, трябвало да получават пенсии. Като оня мустакатия наглец.
19
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чакай нещо не схванах. Ново Бентли с доста екстри струва 300 000 евро. А тук става дума за употребявана кола. Нещо не се връзва да е такава цената.
18
1
 
9
 
! Отговори
Някои преди 7 години
Божинов-Азис има ли разлика?
17
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Азис го купил за 300 хил. евро ? ААхахахахах друг път тя колата на няколко години вече цената и пада драстично.Може Божинката да я е купил за 300 хил. лева а сега си я препродават за по 100 хил. сигурно.Такива журналисти като Анна Дантева бълва НБУ-то нищо чудно и тя от там да идва хахах.Типично за бг "журналистите" да пишат все грешна информация.
16
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Думата "бизнесмен" не е много подходяща на нашите географски ширини. По-скоро - далавераджия, килипирджия, селски тарикат, новоизлюпен *** и т.н.
15
6
 
1
 
! Отговори
1914 преди 7 години
До АнонименТи какъв дарак караш и за какви пари? :)
14
1
 
14
 
! Отговори
Некой си... преди 7 години
Колата струва точно 300000 евра, kokaина е в тайници под седалките.
13
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Луксозните коли през първата година губят около 40% от цената си. А тази е на доста повече от година. Какви 300 000 евро какви пет лева? Тя като нова не струва толкова. Това да не е платена рекламна публикация?
12
1
 
20
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Един от начините за пране на пари.
11
0
 
19
 
! Отговори
Анна преди 7 години
Е сори, не улучих за цената, 300 хил беше първото което ми хрумна и ми се стори разумна.
10
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В о.р.к ландия и жените са като колите, всеки ги е карал на един етап, главно разни мутри и чалгаджии. Яко гъзария ама втора и трета цедка :). Турбофолк мечта бентли четвърта употреба хахаха.
9
0
 
31
 
! Отговори
Kотоошу преди 7 години
Мнооого неграмотно написана статия.Регистрацията е Швебишхал , а не Швабишхол, мнооого мъка има по този свят ей, много.
8
5
 
12
 
! Отговори
BURZUM преди 7 години
Мен вече АЗИС ме повози, даже ми даде да подържа кожения лост. КЕФ голям по турски!
7
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПРОВЕРКА НА ДОХОДИТЕ!
6
1
 
24
 
! Отговори
Биг Шопски Хой преди 7 години
Сигурно сте искали да напишете ,че наемът на автомобила с Швабишхолска регистрация е продължен от чалга изпълнителят Васил.Едно е да наемеш кола за няколко месеца,друго е да я притежаваш,поддържаш и плащаш данъците,нали така?