Бедствие ли бе да го опишеш: Драмата на Мис Тигрова

Сложила си силикон и вече чалгата не я радва
25 юни 2017 13:34, Александър Попов
49
Бедствие ли бе да го опишеш: Драмата на Мис Тигрова
Снимка: Facebook

Тази седмица по съвсем естествен начин с изкуствените си мисли в рубриката ни "Бедствие на седмицата“ се настани Мис Тигрова. Известна с известността си във Facebook.

С невчесаните си размисли, тя отдавна се е превърнала в обект на подигравки, но пък на нея видимо ѝ харесва вниманието. Независимо какво е то. Тази седмица тя хвърли в тревога феновете си за бедите, които ѝ се случват като си сложила силикон. Момичета, преди да отидете при лекар, прочетете тегобите на Мис Тигрова.

"Здравейте! Откакто си сложих цици нямам никакво настроение за нищо. Не се радвам на чалгата в колата, както виждате почти нищо не публикувам, вкъщи не се забавлявам, не си правя клипове.

Това явно е от общото неразположение след операцията. Не съм се въртяла и набирала на пилона оттогава и усещам проблем с вестибуларния апарат. Уморявам се бързо“, описва накратко състоянието си.

Каква загуба за хилядите, които я следват – няма пилон, няма набирания. А фактът, че вече и чалгата в колата не ѝ се услажда чупи тъпомера. Изводът? Сложете си силикон, за да се откажете от чалгата...

Вижте още за звезди в Tialoto.bg

 


49
Още по темата: силиконМис Тигрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
4
 
! Отговори
уф преди 4 години
защо правите психично болните известни?явно българите толкова са оскотели,че се забавляват с очевидно болни хора!
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бедствие е когато "мистър" слабо'умен пише такива материалчета.
34
14
 
10
 
! Отговори
Един българин преди 4 години
Изключително красива и умна млада дама.
33
3
 
1
 
! Отговори
Таню преди 4 години
До АнонименАбсолютно вярно за партньорите!
32
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
вместо да раждат деца си слагат гърди......после не се чудете защо черните ще ни претопят.....
31
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Stop making stupid people famous!
30
3
 
35
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Изключителна грозотия! Не Тигрова а мис Крокодилова!
29
4
 
25
 
! Отговори
ля ля преди 4 години
много изводи можем да си направим драги м и авторе - най-важния все по-рядко да отвярям новините заради такива ора като теб!
28
6
 
5
 
! Отговори
Тигър IQ преди 4 години
Kакто виждате не си правя клипове.
27
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми точно при тази не е така - тя си е стриптизьорка с консумация от време оно, нищо, че се прави едва ли не на дева.Един познат си пада по такива, каза, че на живо тая е още по-***.а.
26
2
 
23
 
! Отговори
Ddd преди 4 години
Най-лесния начин да станеш известен в Бг е да напишеш някакви глупости по интернет. За останалото ще се погрижат хейтърите.
25
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При социализма тая щеше да работи в консервна хабрика на поточна линия а не да става известна
24
1
 
12
 
! Отговори
До умен гущер преди 4 години
Лизал ли си топки за тенис, усещането е същото. Усетя ли силикон, либидото отива на кино.
23
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещата са прости. Спонора и я е изоставил, в момента няма нов и е решила да си направи реклама. Вие се вързахте и и направихте рекламата безплатно.
22
2
 
26
 
! Отговори
Поп Грую преди 4 години
Много смешно...Как не ви е срам да се подигравате, не виждате ли, че нещастното момиче е със Синдром на Даун? Що за държание???
21
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До Мерещ с тъпомераНе, не знаех, за първи път го прочитам! Сигурно за трети клас не е кой знае какво, все още нито си ***, нито си ***. Но все си мисля, че е страшно важно да си грамотен, особено за журналист. Срещат се трудове, определящи чрез неграмотното писане разни черти в характера, поведението и уменията. Щеше да е хубаво да подкрепиш думите си с някаква литература или изследване, интересно ще ми е да се ограмотя.
20
20
 
7
 
! Отговори
Гошу преди 4 години
Аз пък нещо друго не мога да разбера. След като всички живеем в 21 век и сме наясно, че парите са всичко в днешно време, защо има толкова много пуритани из сайтовете, дето искат някакво католическо, манастирско благоприличие и морал? Абе хора, осъзнайте се, вземете се в ръце и се огледайте. Не разбирате ли, че това което искате, няма как да стане. Още Фройд е казал, че либидото е главния двигател на нашата цивилизация, а че някой правят от това бизнес, не виждам нищо лошо
19
21
 
5
 
! Отговори
Мерещ с тъпомер преди 4 години
До АзНали знаеш, че само простите хора се хващат за правописни грешки?
18
2
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 4 години
До съпругът:))) Не е омъжена, гадже й е и наистина не знае какво работи, но това всъщност няма голямо значение. И защо на мен? Аз никой не изнасилвам или принуждавам да прави нещо против волята си. Всичко е взаимно и за пари :)))))))))
17
2
 
23
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Става ми страшно неудобно, когато се подигравате на разни миски неграмотни, а написаното от вас е пълно с правописни и пунктоационни грешки. На ваше място щях да умра от срам!