Ласкин напусна "Фермата" след здравословен проблем

Владо Николов загуби битката при доене на крави
12 сеп 2017 11:55, Александър Попов
35
Ласкин напусна "Фермата" след здравословен проблем
Алек Манолов (в ляво) и Владо Николов спечелиха надпреварата при мъжете. Снимка: Фермата

Престоят на Иван Ласкин във "Фермата" се оказа твърде кратък и още на втория ден напусна шоуто. Той се почувствал зле и след медицинска консултация и изследвания лекарите са препоръчали той да остане под лекарско наблюдение за 3 дни. 

"Не знаем каква е причината. Може да е заради жегата, обезводняването, високо кръвно или защото го ужили оса", коментираха водещите Иван и Андрей.

С влизането си в шоуто участниците получиха и първите си задачи от наставниците Бети и Ники – да покрият една от юртите, да построят под и покрив на лятната кухня, както и пречиствателна станция за водата. Една от най-важните им задачи ще бъде и да свържат двата бряга на фермата с мост – преди да го направят нямат право да се възползват  от суровините на ратайския бряг – голямата зеленчукова градина и благата от животинския отбор.

Вчера в специалния втори епизод участниците с изненада откриха, че не кой да е, а известният икономист Владо Каролев ще бъде техен старейшина и организатор. През първата седмица на шоуто той ще разпределя задачите, ще ръководи участниците и ще посочи първите двама ратаи. Един мъж и една жена ще бъдат заплашени от дуел, а в края на седмицата той ще определи кой от тях ще стане първи дуелист.

Зрелищният първи дуел изправи мъже срещу мъже и жени срещу жени, които трябваше да преминат през три идентични битки, за да определят следващите двама имунизирани за първата седмица.

Сред дамите най-бързи с брадвите се оказваха Диана и Марина, а  победители при мъжете станаха Алек и Владо Николов. За най-добрия волейболен диагонал в света доенето на крава се оказа непосилна задача и той изгуби битката с футболиста Алек Манолов. При дамите, които имаха на разположение кравата Петя, битката спечели Марина с близо 150 грама преднина пред Диана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Моника преди 6 години
Е снощи този пияндуркин Ласкин ме преби.Бил болен ,но сега с хапчета е добре ,но не можел да стои повече от 6 дни далеч от жена си.Що като влезе във фермата на шестия ден щеше да си ходи в къщи ли?Две нормални изречения не успя да каже.Алкохолизиран мозък.Лоша работа и нека пак го канят по разни предавания защото само там е наерен.Ако не го е срам да ходи пак,но то за стотинки какво ли е прави един алкохолик, нали трябва да си купи горивото, че да му тече мисълта.Отврат.
30
2
 
2
 
! Отговори
Петра преди 6 години
Мили Боже,няма ли кой да забрани подобни предавания? Някой се облагодетелства за наша сметка.Какво ще научи едно дете от подобни простотии ? Гледам ,гледам и все повече се убеждавам,че няма СЕМ.Тия двамата -дребните продуценти-на кого ли плащат,за да им пробутват халтурките? Ама и тия,дето са там,пари ли нямат,акъл ли нямат? На Владо Николов какво му липсва,та не си стои у дома да си гледа децата,че са множко. За парички какво ли не прави човек? Ласкин го нямало-голяма загуба,пияница и ***.
29
1
 
7
 
! Отговори
ДИ преди 6 години
Какъв точно актьор е този индивид, че нещо не се сещам?
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изпаднал е в апстиненция като няма за пиене
27
0
 
3
 
! Отговори
Лиа преди 6 години
И какво по точно му има на Иванчо.? Май се е разболял от МЪРЗЕЛобол?😀 Много удобно. Като не ти се работи и хоп.... от веднъж нещо те заболява. ***. Заради него отбора му загуби още при гребането защото ,,принц мързел ,, реши да се излежава.
26
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
терзийски...ласкин.......следващият кой е ?
25
7
 
2
 
! Отговори
ИВАН преди 6 години
До Анонимен Искам да сме повече,за да има повече духовност,знания,енергия за красиви мечти,които ще преследващ! Е това го няма,но ние всички сме виновни1
24
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моравка за лежане има, ама като няма плюскане и ракия не става.
23
6
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нема да гледам ни ферми, ни биг брадъри. Ще излизам на кварталното кръчме при пичовете от махалата.
22
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без Ласкин, няма шоу.
21
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В най-гледаното време две телевизии се състезават коя ще пусне по-голяма тъпотия, за да изследват колко *** народ има в Бг.
20
4
 
36
 
! Отговори
АТОМНИЯ преди 6 години
Липсва му поркането на тоя изпущеняк !!! Набеден " културтрегер " ..... Отврат !!!
19
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да липса на алкохол ли е проблема му :))
18
6
 
22
 
! Отговори
а преди 6 години
Проблем с черния дроб!
17
18
 
54
 
! Отговори
Класикович преди 6 години
Евала на Ласкин! Видя, че е пълна тъпня и си отиде да си порка на спокойствие.
16
4
 
74
 
! Отговори
МВР преди 6 години
Щом Владо Каролев "ще бъде техен старейшина и организатор" този проект няма да го бъде. Видният лобист ще им изпокраде дървения материал за строителство и ще го реекспортира в четвърта държава като клечки за зъби за да не плати мита и такси. Владко си е дребен далавераджия, който си мисли че е голям. А всъщност е обикновен крадец.
15
2
 
89
 
! Отговори
Проф. д.м.н Собиески преди 6 години
Бързата и лесна умора на търтея Ласкин се дължат на почти разпаднал се от алкохола черен дроб и м същото време на тотална абстиненция. Алкохоликът не се натряска 2 дни и изпатка. Иначе е страшен ментор и обича щедро да съди хората. Евтин деградаж.
14
4
 
79
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се, колко лева са обещали на волейболист Владо Николов да се завре в тази простотия??? Изглеждаше ми нормален човек и да се завре сред тези скъсаняци ми е чудно! И кой нормален гледа тази телевизионна изгъзица, от която два ке///леша направиха мниго пари?
13
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Май го е ужилила конска муха и е пощръклял
12
1
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямам нищо против този човек, но той е алкохолик и е нормално да има подобни проблеми, особено ако там не може да си пийва добре.