Преди раждането... Ева Лонгория в оскъдно облекло

43-годишната актриса с дръзка рекламна фотосесия
16 май 2018 22:35, Петя Славова
1
Преди раждането... Ева Лонгория в оскъдно облекло
Снимка: Iris Covet Book

Въпреки че е бременна, Ева Лонгория не спира да участва във всякакви обществени събития и кариерата ѝ върви динамично. Звездата от "Отчаяни съпруги" участва в благотворителен обяд, появявайки се на високи токчета.

Получи и звезда на Алеята на славата в Холивуд, а сега се снима за Iris Covet Book. Смелата фотосесия се случва непосредствено преди появата на бебето, което се очаква през май. На снимките актрисата се представи в няколко образа.

На една Ева е в плувен басейн, наслаждавайки се на безтегловността. В друг кадър тя изглежда недостъпна с разпиляна коса и бронзова кожа.

43-годишната звезда очаква първото си дете от своя съпруг – 49-годишният Хосе Бастон, който има още три деца от предишна връзка. Двамата сключиха брак през май миналата година след тригодишна връзка.

През декември стана ясно, че Ева чака момче. Неведнъж медиите спекулират с евентуална бременност на Лонгория. Тя пък се шегува, че в момента, когато това е станало истина, сигурно са щели да напишат, че отново е преяла.

Вижте Ева Лонгория в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти на всяка известна жена, поднесена в тази рубрика на сайта като й напишеш името г гугъл излизат разни порно сцени. Много са фотоманипулация, но има и реални. Правете си изводите какво ни се пробутва тук.