Кои зодии прощават най-лесно? Вижте ги!

Едни зодиакални знаци са доста по-толерантни от други
14 ное 2018 22:30, Теодора Драгоева
15
Кои зодии прощават най-лесно? Вижте ги!
Pixabay

Някои хора изпитват истинска ненавист, към тези които са ги подвели в личен план.

Други пък предпочитат да забравят лошото и да продължат напред. Едни знаци са по-злопаметни, други - по-толерантни. 

Вижте дали сте склонни да простите на човек, който е съгрешил спрямо вас, базирано на вашия зодиакален знак:
 
Водолей
 
Истинският Водолей е склонен да прости грешката само на човек, за когото е убеден, че искрено съжалява за постъпката си и че никога няма да дръзне да я повтори. Ако съгрешите в поведението си спрямо човек от зодия Водолей, бъдете сигурни, че той/тя няма да забрави лошото, дори да се прави, че ви е простил/а напълно.
 
Риби
 
Ако искате да видите най-лошото лице на човек от зодия Риби, то направете нещо погрешно спрямо него, така че наистина да го заболи. Със сигурност ще разберете, че този човек няма да допусне да го подведете втори път. Рибите признават, че грешките са нещо човешко, но не са толерантни, когато някой греши спрямо тях.

Овен
 
Въпреки, че човекът от зодия Овен много ще се ядоса на грешката ви към него, много е вероятно той бързо да ви прости и да забрави за постъпката ви напълно. Овните често реагират и действат импулсивно, преди да обмислят ситуацията, така че са толерантни към грешките на другите, защото знаят, че и те не са безгрешни.
 
Телец
 
Телците са склонни да бъдат злопаметни. Ако нараните човек от тази зодия, той дълго време ще таи негативните си чувства към вас, дори и да не го показва явно. На Телеца наистина ще трябва да намерите наичини да му се реванширате за лошата си постъка и то многократно, ако искате да я забрави с времето и да ви прости от сърце.
 
Близнаци
 
Близнаците по-скоро ще се колебаят да простят ли на някого грешката или пък не. Те постоянно имат две противоположни идеи за нещата в главата си. Конфликтът между интуиция и разум при тях е най-голям. Освен това те много се влияят от чуждото мнение и ако близките и приятелите им ги съветват да не ви прощават, те ще се съобразят (и обратното). 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
ха познай какво? преди 5 години
верно еняма да простят току-така чуждата грешка. Да не забравяме, че това е най-отмъстителният знак в зодиака!
6
1
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Как може чрез звездите-хороскопа да ни казва истината!? Не е ли това измамно и лъжливо учение, безобидно уж и увличащо не малко.. А къде е вярата ни в Бог и какво казва Той за подобни неща.. нали сме Християни
5
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаци НЕ прощават !
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зависи.Големите няма нужда да прощават защото не се обиждат лесно.За дребнавите душици цял живот някой друг им е виновен
3
2
 
1
 
! Отговори
Микс преди 5 години
Браво Теди, харесва ми какво си написала.
2
3
 
2
 
! Отговори
не си играйте с бг преди 5 години
пишете за най отмъстителните зодии,като те видят и не се радват хахахах
1
3
 
5
 
! Отговори
Цацата преди 5 години
Така е!