Елизабет Втора вече чати онлайн, на "ти" е със социалните мрежи

Кралицата с първи пост в Instagram
8 мар 2019 22:55, Иванка Гъркова
30
Елизабет Втора вече чати онлайн, на "ти" е със социалните мрежи
Reuters

Наистина ли Елизабет Втора може да пусне пост в Instagram? Това се зачудиха хиляди хора след като от Бъкингамския дворец обявиха, че тя вече борави със социалната мрежа. 

Видео, публикувано в официалния профил на британското кралско семейство доказва, че бабата на принц Уилям и Хари вече е на „ти“ с технологиите. Хора от нейния екип са увековечили момента, в който тя сваля черната си ръкавица и само с едно натискане на таблета качва първата си публикация. Това става под аплодисментите на присъстващите на събитие в Музея на науката в Лондон.
 
Кралицата видимо се радва на постижението си, става ясно от клипа. Постът ѝ представлява снимка на писмо на създателя на първообраза на съвременния компютър Чарлз Бабидж, написано през 1843 г. То е изпратено до принц Албърт, който е съпруг на кралица Виктория. 
 
„В това писмо Бабидж описва пред кралица Виктория и принц Албърт изобретението си – аналитична машина, чиито програми са създадени от Ада Лъвлейс, дъщерята на лорд Байрон“, гласи част от текста на Елизабет Втора към снимката. 
 
Елизабет Втора се появи в Музея на науката в Лондон с искрящо оранжево палто и кокетна шапка в същия цвят.
 
По принцип кралицата няма свой собствен профил в Instagram. Той е общ за цялото ѝ семейство и се нарича The royal family. За него се грижи цял екип, който качва най-актуалното. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
38
 
! Отговори
Готино преди 5 години
Следва да си направи и ЕлизаБет365.. :)
21
5
 
36
 
! Отговори
11 преди 5 години
Бе туй *** не мой да оди из пътя, постове ша пуска.
20
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 25А, и после кой ще ги храни?--чипираните био-роботи ше ги хранят ... ако не им изпуснат контрола и не започнат и тях да трепят...хубаво гледай "междузвезните войни", със мисъл го гледай ... там е казано всичко..сега ханку братовците са единни, но един ден, един ден ... няма да е така, когато сегашните "роби" бъдат овладени напълно ...
19
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Ел Пендехос КабронИзчадие еврейско,има го на всичките им банкноти.--да бе, това е страшен ЕГОцентризъм - да тъ има върху парите, докато си жив ?!
18
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почне ли да се лее кръв няма да има спирачка за изтреблението на всички осем милиарда а ще останат живи най-много десет хиляди избрани хора...А, и после кой ще ги храни?
17
8
 
38
 
! Отговори
ония преди 5 години
Все тая дали чати бабата,важното е че си живее живота. А ти робе, марш у завода за парче наденица и патронче ракия!
16
2
 
44
 
! Отговори
ББ преди 5 години
Хе, хе, аз съм по-добър от тая баба...
15
3
 
49
 
! Отговори
Тази дъртата преди 5 години
не е пила потна вода, цял живот е живяла като търтей! Уж англичаните били умни, а хрантутят семейството й, каква е ползата от нея?
14
4
 
46
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Бабето трудно намира тоалетната а когато я намери е забравила защо я търси вие за интернет я нагласяте.Интернет има от двайсетина години.Чак сега ли го намери
13
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кралици,каляски,бални рокли,замъци, перуки...Тея докато се осъзнаят кой век сме,мюсулманите ще вземат властта на острова.Егати заблудената нация
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Показват, че е жива за да не започнат сепаратиски процеси още преди Брекзит. Скрипал беше нещо, като умряла котка желаеща да влезе в тъмна стая, белким някой я включи в на Шрьодингер теориите.3 седмици останаха и стрес тестовете за задръствания по границата са изумителни. Само, че трябва да предвидят и охрана на 50 км около Кале, за да ме могат мамуне да се катерят по камионе, защото няма кой да ги стоварва с вили,
11
5
 
47
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
БРИТАНИЯ Е ТОЧНО ТОВА КОЕТО ПРЕДСТАВЛЯВА КРАЛИЦАТА ВЪВ МОМЕНТА!!! ЕДВАМ ДЪРЖАЩО СЕ НА КРАКАТА СИ УМИРАЩО ТУЛОВИЩЕ ! ТОВА САМО МАЛКО ПО-СИЛЕН ВЕТРЕЦ ДА СЕ ПОЯВИ И ЩЕ СЕ СГРОМОЛЯСА НА ЗЕМЯТА!ДАДОХА СНИМКА С КРАЛИЦАТА ОТ ТАЗИ ГОДИНА ТЯ ВЕЧЕ Е ГРОБИЩЕН МАТЕРИАЛ!НИЩО ЧУДНО 100 ГОДИШНИЯ ФОСИЛ ПРИНЦ ФИЛИП ЗА Я НАДЖИВЕЕ !
10
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Монгомъри Бърнс :)
9
6
 
34
 
! Отговори
Chalgarin dudaev преди 5 години
Kogato na Edna dama i spre menzisa vo vek i vekov.sledva da se omaji otnovo.izpalnena s lubov.
8
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо ни занимавате с тая бабка............дърта рептилка??Тя жива ли е още или вече пукна??
7
6
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе тая е забравила кога се е родила бе. То бива дълголетие ама нейното на нищо не прилича. Сина и ще даде фира тя ще остане. А й оня дъртия пергиш и той е още жив. Тези ако не са рептили за друго не се сещам. Цял век да лежиш на гръб и само да ядеш и селеш не им ли омръзна бе. А й тея дет ги хранят са с по 2 тона мозъци от ушите и задните части им изтича. Да не са в средновековието че хранят крале и кралици. Бах ви у племето Умно.
6
8
 
53
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ГРОХНАЛОТО БАБЕ Е И С ДВАТА КРАКА В ГРОБА НО КРЕПЕНЕТО И Е ГОЛЯМО ЩОТО ПУКНЕ ЛИ БРИТАНИЯ ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ПО БЪРЗО И ОТ ИЗЛИЗАНЕТО ОТ ЕС!
5
10
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
След 20-годишно обучение бабушка стигна нивото на 5-годишната си внучка,а Путин направи същото след само 16-годишно обучение.
4
7
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази снимка е от абитуриентския й бал!
3
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
4 червени цветя, с черна сърцевина в тях (червено-черно беше знамета на хитлер), 4 бастиона на "червения щит" - британия, сащ, раССия и китай, т.е. вечните приятелчета във всички световни войнички.черната блуза обаче и черното наметало и изобщо целият черен десен на бабето - плашат! 4 -те Бастиона на червения щит, върху черен фон! Фашизма идва с идването на блокчейна!