Какво да очаквате от половинка със зодия Телeц?

Поглезете ги с вкусна храна
24 апр 2019 22:30, Иванка Гъркова
13
Какво да очаквате от половинка със зодия Телeц?
Pixabay

Астрологията може да разкрие доста за темперамента на разлините зодии. Ето защо много хора, които започват връзка или не познават характерните черти на конкретен знак, се обръщат към нея за помощ. 

 
Снизходителни и безнадеждни романтици. Това са Телците, които се ръководят пт венера - богинята на любовта. В резултат на това те обичат да живеят в топлина и уют, харесват хубавите аромати и имат добър вкус. 
 
Ето какво още трябва да знаете, ако излизате с Телец или сте ухажвани от него: 
 
Вкусната храна - пътят към сърцето на Телците 
 
Ако искате впечатлите един Телец, не наблягайте на романтиката, а на вкусните гозби. Затова не е нужно да ходите в изискан ресторант, а на място, където знаете, че продуктите са пресни, а храната "гали" небцето. 
 
Телците обичат да "глезят" сетивата си с различни вкусове. Още повече ще се издигнете в очите им, ако сготвите нещо сами. 
 
Отдадени на спомените 
 
Телците са емоционални натури. Те пазят стари писма и подаръци, които носят сантиментална стойност. Не се учудвайте, ако в дома им намерите много рамки със снимки. Хората с тази зодия обичат да запечатват хубавите моменти и да ги вадят на хартия, за да се вдъхновяват за нови. 
 
Обичат цветя 
 
Всяко малко цветче може да накара Телците да се усмихнат. Те обичат да аранжират цветя из дома си, да изненадват с  тях гостите си или просто да усещат аромата им. Също така обожават да получават цветя, затова няма да сгрешите, ако на първа среща вземете един букет. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Ке преди 4 години
До 1.Сигурно често ти казват, че си обратен.Явно има защо...
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И мойта е телец и нито обича да яде,нито обича цветя.По скоро обича да се гримира и когато си науми нещо не го забравя.Абе 1/3 е вярно.Доста *** статия още повече,че трябва да ходя до Тялото както винаги
10
0
 
8
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Аз съм телец и написаното е абсолютно вярно !
9
2
 
11
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Имам телец до себе си. Абсолютно нищо от написаното не е вярно освен това за чревоугодничеството.
8
2
 
15
 
! Отговори
Винету преди 4 години
Какво е това заглавие бре?Половинка с Телец?Половинката ви Телец?Иванка Гъркова (авторът на статията) явно е прескочила матурата по БЕЛ.Много неграмотни станахте джурналята.
7
4
 
12
 
! Отговори
Телец преди 4 години
...стига с тая ретро легенда за телеца и храната. Телците обичат хубавата храна нито повече, нито по-малко от всички други. Това може да е важало до преди половин век, но от доста време не е така. А и не са толкова еднопластови, колкото в "анализчето" е описано. Това за протокола.
6
2
 
5
 
! Отговори
Пффф преди 4 години
Брато незнам на какви хапчета си, но по е ти е забавно.
5
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пффф.Достигна малко уважение до Вас.-Развих теория в която дамата не е лидер.Парите отнемат голяма част оттекста.Питам се,ако добия достатъчно,за да съм независим от държавата,какще погледна към тези с които съмделил хляба,и тези които са забравилидоброто.
4
1
 
4
 
! Отговори
пффф преди 4 години
може пък ти самия да си мухал със смачкано самочувствие и не много интересен тип .... Земи ходи на фитнес радвай се на живота мисли си хубави неща, може пък мацките най накрая са те вземат насериозно ;)
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До омг.Много път изминах,все същото.Пил съм и пак ще пия-едва ли това щедаде настройка. Не бързай да съдиш.Не съм по съветите.
2
0
 
11
 
! Отговори
омг преди 4 години
ти си тотално луд бе пичага ..... Пий хапчета
1
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като телец се пазя от жените.Те първоми се подиграват и след това меразиграват.Когато аз им го предварявамсъщото ще спукат бузите отпред и отзад.Немога да живея смачкан и винаги сиотмъщавам,независимо дали е жена или институция.Факти.