Какви са тайните на Рийз Уидърспун за перфектна визия?

Актрисата тренира 6 пъти седмично
Обновена: 9 май 2020 23:07 | 9 май 2020 23:00, Иванка Гъркова
3
Какви са тайните на Рийз Уидърспун за перфектна визия?
Снимка: Pixabay

 Рийз Уидърспун е една от най-високоплатените актриси в Холивуд. Става по-известна с участието си в комедията „Професия блондинка“, но след това има много по-сериозни и запомнящи се роли. Има три деца, занимава се с продуцентство и предприемачество. Тя е на 44, но за нея годините са просто едни цифри, защото ако я срещнете на улицата, едва ли ще ѝ дадете повече от 35.

Русокосата красавица признава, че тренира почти всеки ден, за да поддържа своята форма. Обожава да пие смутита за закуска или между храненията, а когато ѝ се прииска нещо сладко или любимият коктейл, се наслаждава на момента, а по-късно наваксва. Похапването на тестени изделия също не ѝ е чуждо, но основното, към което се стреми, е да се храни здравословно и балансирано.
 
Според лекари, това, че годините не ѝ личат, се дължи на хубави гени, но трябва да признаем, че начинът ѝ на хранене и това колко активна е тя, също са от голямо значение за физиката ѝ. 
 
Уидърспун разкрива, че най-големите помощници в това да изглежда и да се чувства добре, са течностите, които я държат хидратирана и тренировките поне шест пъти седмично. 
 
Актрисата, предприемачът, продуцент и майка на три деца има няколко тайни, за да изглежда толкова добре, колкото преди 10 години. Тя изтъква, че не спазва диета, по-скоро държи да се храни балансирано. 

Какъв е режимът на актрисата?

Закуска
 
Отговаряйки на серия от въпроси за това как се грижи за себе си, Рийз разкрива пред „Vogue“, че първото нещо, за което мисли, когато отвори очи сутрин, е любимото ѝ кафе. Независимо дали бърза за снимачната площадка или си е вкъщи, тя намира време за ароматната напитка, без която не може да се разсъни.
 
Още по темата четете в Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
Handel преди 3 години
До Анонимен #2:Правилно! И въбще яжте само спанак и лапад и като умрете, ще изглеждате съвсем като жив!
2
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как без снимка на лъжичката?През къра сте я подкарали в таз пандемия. Мисирките ви изпиха акъла.
1
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки може да яде всякакви дивотии, но в никакъв случай не пиите кафе сутрин на празен стомах! Рискувате си стомаха. Хапнете един залък поне преди кафето.