"Къмпинг Градина" събира солени морски истории

Всеки, който сподели своята вълнуваща история от къмпинга, ще може да спечели 3 нощувки в лускозните плажни къщички на брега на морето
22 юли 2020 17:22, Красимир Ангелов
"Къмпинг Градина" събира солени морски истории

В разгара на летния сезон, когато мнозина вече копнеят за дългоочакваната лятна почивка, любимият за хиляди "Къмпинг Градина" сложи началото на своя инициатива, в която се включиха и едни от най-обичаните родни звезди. В своята фейсбук страница къмпингът обяви началото на "Солени морски истории" – поредица, в която всеки може да сподели своята солена и незабравима морска история от "Къмпинг Градина" и да спечели 3 последователни нощувки в една от луксозните морски къщички, разположени на брега на морето.

Кратките разкази трябва да бъдат придружени със снимков или видеоматериал и да се изпратят до 4 август включително на лично съобщение във фейсбук страницата на къмпинга - https://www.facebook.com/gradinacamping/. След това звездно жури ще избере големия победител, който ще получи мечтаната почивка.

"Къмпинг Градина е летен дом за стотици хора от 4 десетилетия и като такъв пази много спомени. Сигурни сме, че и ти имаш любопитни солени истории от къмпинга. Затова даваме старт на поредицата "Солени морски истории", в която ще ти разкажем спомените на родни знаменитости от "Градина". Сподели ни и ти своята солена история и можеш да спечелиш почивка с 3 последователни нощувки в някое от нашите бунгала", споделят организаторите на фейсбук страницата си.

Красивата Диляна Попова е първата родна знаменитост, което се включи в инициативата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още по темата: къмпинг Градиналято 2020
Още от
Спонсорирано съдържание