Княгинята, която обожава бижута - Мириам де Унгрия и Лопес

Тя е съпруга на покойния Кардам Сакскобургготски
7 окт 2020 22:00, Иванка Гъркова
12
Княгинята, която обожава бижута - Мириам де Унгрия и Лопес
Снимка: БГНЕС

Тя е красива, изтънчена и винаги носи хубави накити по себе си. През годините работи като гемолог и бижутер, като през ръцете ѝ са минали множество скъпоценни камъни. След като семейството ѝ претърпява голяма загуба – съпругът ѝ почива след близо 7 години, прекарани в будна кома, тя решава да започне живота си отначало. Отгледала две прекрасни деца, Мириам де Унгрия и Лопес се посвещава на тях и страстта си към бижутата, създавайки своята собствена марка. В колекциите ѝ можем да открием много от символите на България, защото тя е княгиня Търновска и завинаги ще остане съпруга на княз Кардам Сакскобургготски.

Коя е Мириам де Унгрия и Лопес?

Тя е родена на 2 септември 1963 г. в Мадрид и има благородническо потекло. Родителите ѝ – Мария дел Кармен Лопес и Олеага и Бернардо де Унгрия и Гоибуру, са с баски етнически произход.
 
Мириам е единственото момиче и най-малкото дете в семейството, като има още шест братя, които се грижели доста за нея. Учила първо в родния ѝ град, като ходела на уроци по балет. След това е продължила образованието си в Лондон.

По-късно Мириам де Унгрия и Лопес завършва История на изкуствата, като ходи на допълнителни курсове и специализира гемология. Така започва да работи в бижутерийния бизнес. В продължение на няколко години е оценител на скъпоценни камъни, след което се престрашава да създаде своята първа авторска колекция.

„Някои идваха при мен с бижута, принадлежали на предците им и нямаха никаква представа за тяхната стойност. Аз ги оценявах. Станах основател на нашата професионална асоциация на оценителите на ценности АЕТА. Бях неин президент, а сега съм член на борда“, разказва Мириам де Унгрия пред официалния сайт на Симеон Сакскобургготски.

А къде се запознава с бъдещия си съпруг и още за съвместния им живот, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Ко? Не! преди 3 години
Само не разбрах княгиня на какво е? Защото аз княгини и принцеси в МОЯТА страна обичайно ги *** , ама тая на близо 60 директно си е мятам в дунава.
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" Случайна прънц еса".
7
3
 
2
 
! Отговори
123 преди 3 години
Прекрасна жена!
6
8
 
5
 
! Отговори
pipo преди 3 години
Тая папалач дето се пише, че е със синя кръв трябва да се изтреби!
5
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно пишат безделниците. Богоизбрани и бижута са съвместими понятия, но несъвместими с истинския живот в БГ.
4
3
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Нарочно ги публикуват такива статии за да дразнят нормалните работещи за едната заплата хора.
3
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Празен човек обожава измислени ценности.
2
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък с огромно обожание бих и го поставил навсякъде на тая префинена княгиня. Манията и по бижута си е неин проблем и не ме интересува.
1
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората по свега се борят за жинота си от нируса, тая вместо да помогне се къпе във злато и разкош, как не я е срам, сигурно е свързана със Сакса. Другите принцеси по света ходят да работят като медицински сестри по болниците.