Хелоуин по време на пандемия: Кои бг звезди се маскираха?

Миска ядоса последователите си, облече костюм срещу COVID-19
Обновена: 2 ное 2020 20:47 | 2 ное 2020 20:02, Иванка Гъркова
6
Хелоуин по време на пандемия: Кои бг звезди се маскираха?
БГНЕС

Хелоуин 2020 мина под знака на предпазните маски. Макар и малко по-различен заради пандемията, той бе отбелязан от доста родни звезди, които извадиха карнавалните костюми и влязоха в образ. Някои се дегизираха, за да участват в тематични партита, докато други решиха да го направят само у дома, просто за да зарадват феновете. 

Доста български знаменитости споделиха своя страшен грим за Деня на Вси светии в профилите си. Други пък заложиха на по-атрактивно облекло. 
 
Кои български звезди празнуваха Хелоуин?
 
Антония Петрова-Батинкова
 
Мис България 2009 и съпругът ѝ решиха да се снабдят с предпазно облекло за лекари, което да сложат на Хелоуин, за да бъдат актуални със случващото се в последните месеци в страната.
 
„COVID - Construction - Spider family“, написа Антония Петрова-Батинкова, споделяйки снимки от „костюмите“ им. 
 
Вместо харесвания, русокосата адвокатка събра множество негативни коментари заради избора си на облекло за празника. Голяма част от последователите ѝ я упрекнаха, че се подиграва с българските медици, борещи се на първа линия в лечебните заведения в страната.  
 
„Да се облечете така предвид ситуацията в момента е абсолютен цинизъм... Нямам думи“, написа жена под снимките на Батинкова.
 
Семейство Петканови
 
„По-скоро смешни, отколкото страшни... но все пак създадохме забавен спомен от Halloween тази година и ще разглеждаме тези снимки с усмивка след време!“, коментира Александра Богданска-Петканова. 
 
Още за Хелоуин 2020 на родните знаменитости вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лудият репортер...точен костюм е избрал, той като физика е недоразвит кроманьонец, през който не е минала еволюцията. Как може толкова грозен мъж да е с тази жена, това е пълно недоразумение?!?!
4
2
 
5
 
! Отговори
Православен преди 3 години
Много грозна, пошла и срамна гледка.Дано Господ да им прости безумието и да не ги наказва за слугуването им на сатаната и на неговите демони.
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лелееее, какъв "празник" може да бъде тоя парцалив маскарад бре?!? Излагате се, пази боже-сляпо да прогледа... Време е да си припомните българските празници и да се ограмотите... Поне малко.
2
0
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Хахаха и тези били "елитът" на България!
1
0
 
2
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Олиго......