Кралското семейство третирало различно Хари и Уилям

Ето какво казва източник
Обновена: 6 ное 2020 20:14 | 6 ное 2020 20:14, Ивета Иванова
10
Кралското семейство третирало различно Хари и Уилям
Снимка: БГНЕС

Кралското семейство третирало принц Хари като резерва, защото бил второто дете.

Брат му, принц Уилям, който е първороден, получил повече добро отношение, тъй като е престолонаследник, твърдят източници.
 
Смята се, че принц Хари е живял в сянката на принц Уилям. Затова, Хари започнал да води по-див живот и не се съобръзавял толкова с правилата, когато е бил тийнейджър.
 
Кралският историк Робърт Лейси гостува в подкаста "Pod Save the Queen" и заяви, че Уилям се е радвал на по-добро отношение от кралското семейство, защото е кандидат за трона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички в двора знаят, че Хари е от учителя по езда на Даяна, нормално е да го третират по друг начин, като няма кралска кръв
9
3
 
4
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Има една книжка която описва характерите на хората спрямо това дали са родени едно дете, второ дете, средно и т.н. Оказва се, че това влияе характерите ни повече отколкото можем да си помислим. Вторите деца са по свободни да нарушават правата, защото родителите вече не са така стриктни...(да не говорим при случая, че единият родител липсваше от ранните му години)... Пък и не знам защо си мисля, че бабето ще абдикира в полза на Уилям директно вместо да минава през баща им.
8
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки родител си има грях, защото сме хора и няма как да си безпристрастен във всичко. Опитваш, обичаш ги по равно, но в моменти има превес на разбиране, на споделяне на гледна точка.
7
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости, винаги даже са го глезили повече,че кралицата знае как да си резервата се отрази на сестра и, пък и Хари беше много малък като почина майка му и всички са се опитали да компенсират. Държанието му е на егоист, не на пренебрегнато дете.
6
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То и в обикновено семейство често се третират различно за съжаление, да не говорим за тия ненормалници с възпитано от народа личностно разстройство. Аз отдавна си мисля, че той освен това поначало подозира, че с брат си са от различни бащи и че ония май наистина са убили майка му, и затова винаги е странял от тях и се махна с американката.
5
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
- Скъпи, не е честно да делиш децата, трябва да ги обичаш по равно.- За кое дете става въпрос? За Гошко или за дебелото?
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия падат от Орион и са рептили от де да знаят, че кралските особи са над другите.
3
0
 
3
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Мнооого кандидати за...трона ще има,като гледам децата на Уйлям.Трон до...трона мила майно льо,юнак до...юнака.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Nooooobody cares, duuuuuuuh!
1
0
 
9
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Ами много ясно,че ще е така,тия да не падат от Марс.Това не е обикновено семейство.