Пръстен, часовник... Какво оставя принцеса Даяна на своите снахи?

Ето какви бижута, подарени им от Уилям и Хари, носят те днес
19 ное 2020 23:35, Дарена Найденова
5
Пръстен, часовник... Какво оставя принцеса Даяна на своите снахи?
Снимка: БГНЕС

Преди 10 години Кейт Мидълтън все още свикваше да носи едно от най-емблематичните бижута в историята – годежен пръстен от сапфир и диамант, подарен от дългогодишния ѝ приятел принц Уилям, докато двойката е на почивка в Кения. Събитието се случва на 20 октомври 2010 година. Кралското семейство на Великобритания разбира, че съвсем скоро ще ожени първия син на принцеса Даяна и принц Чарлз.

Пръстенът – носен от самата принцеса Даяна от годежа ѝ през 1981 година до развода през 1996-а – все още се пазеше от обществеността, която не разбра за годежа между Уилям и Кейт чак до 16 ноември. В този ден, в интервю с Том Брадби от ITV, принцът казва, че е дал майчиния пръстен на Кейт, защото това е бил неговият начин да държи духа на Даяна близо до всичко, което прави.
 
"Очевидно тя няма да е наоколо, за да сподели забавлението и вълнението от живота, така че това е моят начин да бъде до мен", казва Уилям. 
 
И така започна традицията синовете на Даяна да подаряват на съпругите си майчините бижута, както и отдаването на чест към принцесата на Уелс от страна на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Двете херцогини често са се появявали в тоалети, вдъхновени от покойната лейди Ди, въпреки че никога не са я познавали лично.
 
"И Уилям, и Хари са решени духът на майка им да присъства често, особено по време на важни събития“, казва Виктория Арбитър за InStyle. Според нея, това е техният начин да я почетат и да я чувстват близо до себе си. „Би било недопустимо, ако тези красиви бижута просто седят в сейф завинаги".
 
Въпреки че кралското семейство на Великобритания се следи изкъсо, дори най-запалените кралски наблюдатели може да не знаят, че сапфиреният годежен пръстен е можело да бъде запазен за Меган Маркъл. Всъщност, принц Хари е този, който решава бижуто да се озове на ръката на Кейт Мидълтън.
 
Още за бижутата на принцеса Даяна, наследени от Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
3
 
! Отговори
Да не спорим преди 3 години
Вие сте хора уравновесени и с добро име - тук обаче нещо...... ??!!! ""какво оставя на снахите ...."" _ _ основното е - синовете си им оставя , всичко друго е плява!!!!!!!
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко интересно!!!