Зоуи Салдана разкрива своите тайни за красива кожа

Почистването е приоритет за актрисата
25 мар 2021 22:15, Дарена Найденова
5
Зоуи Салдана разкрива своите тайни за красива кожа
Снимка: БГНЕС

Когато си звезда в хитови филми като „Аватар“ и „Пазители на галактиката“, не е изненадващо, че голяма част от света те смята за истински супер герой. Актрисата Зоуи Салдана се справя с всичко това по перфектен начин, като в същото време успява да изглежда перфектно и да се грижи по чудесен начин за кожата си.

Как точно актрисата се сдобива с такава светеща, копринено изглеждаща кожа? Оказва се, че тя не крие своите ритуали за красота. „Всъщност съм от хората, които наистина се радват, когато се грижат за кожата си“, казва Зоуи в интервю за Allure. Допълва, че не го приема като задължение, а просто като част от живота, нещо като миенето на зъбите.

От използването на истински кокосови орехи върху кожата си, любовта към изцяло натурални продукти, ежедневното почистване на лицето и много други процедури, Зоуи споделя точно как се грижи за кожата.

Кокосовите орехи са ключът

Зоуи Салдана израства, разделяйки детството си между Ню Йорк и Доминиканската република. И възпитанието в две различни държави е изиграло важна роля в начина, по който тя гледа на своята рутинна грижа за красота и кожа.

„Ако живеете на остров, имате кокос, използвате всяка една част от него“, казва актрисата пред Byrdie. Тя допълва, че е пиела водата, правила е храна с вътрешността на ореха, изцеждала е кокосово мляко и го е използвала директно върху кожата или косата си. Също така е правила и кокосово масло. „Израснах, използвайки околната среда в пълния ѝ потенциал“, допълва звездата.

Така че, ако сте почитатели на домашните продукти за красота, които може да си правите сами, помислете да включите кокосовите орехи в ежедневието си. Ако пък не може да си ги набавите, кокосовото мляко от магазина също върши работа.

Почистването на лицето е приоритет и още съвети за красота от Зоуи Салдана вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зоуито е доста грозновата, точно тя да ми дава съвети, еми не мерси!