Дженифър Гарнър: Може да се омъжа пак, но сега съм добре

Актрисата се разведе с Бен Афлек преди повече от 2 г.
27 мар 2021 04:30, Петя Славова
13
Дженифър Гарнър: Може да се омъжа пак, но сега съм добре
Снимка: БГНЕС

Две години и половина след развода си с Бен Афлек, с когото се раздели през 2015 г., Дженифър Гарнър изглежда по-смирена от всякога. Официално несемейна след раздялата си с изпълнителя Джон Милър, с когото излиза между 2018 и 2020 г., американската актриса сега се възползва от всеки момент, за да разшири различните си професионални и благотворителни проекти и най-вече да се наслади на най-добрата си роля - тази на майка.

Интервюирана от списание "People" по повод популяризирането на новата й комедия, излязла в Netflix, "Yes Day", 48-годишната актриса сподели някои тайни за живота си у дома с Вайълет (15), Серафина (12 години) и Самуел (9-годишен), признавайки, че принудителната изолация е създала напрежение в творчеството й, за да се опита да им намери нови дейности. Цялото това време, прекарано в семейния дом през последните месеци, също й позволило да опознае по-добре себе си.

"Научих, че съм доста солидна. Добре съм, когато съм сама вкъщи. Добре съм, когато съм сама, каза тя, цитирана от БГНЕС.

Освен това Дженифър Гарнър също сподели за любовния си живот, говорейки за възможността да се омъжи един ден ... или не. "Не знам. Толкова съм далеч. Искам да кажа, със сигурност не мисля, че завинаги ще бъда неомъжена. Но сега не е моментът. Не е нужно да усложнявам нещата, добре съм", подчерта тя.

Не много отдавна Дженифър Гарнър стартира собствен бизнес с органични сокове с трима партньори, "Once Upon A Farm". Паралелно с тази дейност тя продължава ангажиментите си към фондацията "Спасете децата", която защитава правата на децата по цял свят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Qanon преди 3 години
Взимам те, Джен! Ида у щатско!
8
3
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
а пък на мен ми хареса,че жена на почти половин век се надява,че "няма да бъде вечно неомъжена"..Може би след 10-15 години ще й излезне късметя?..трогателно,не ли?..впрочем,защо се женят/омъжват "звездите",като веднага след сватбата започват да мислят за развод?Ще ви припомня нещо от Исус:-"Казали са древните:-Ако напуснеш жена си,дай й разводно писмо!Аз пък ще ви кажа,че ако напуснеш жена си,освен по причина че е блудница,сам я правиш да бъде блудница"...ама кой е Исус?..така де..
7
2
 
3
 
! Отговори
една преди 3 години
Изтрихте ме, а оставихте този женомразец със сексистките си излияния!?
6
0
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
То бива злоба, но пък толкова?
5
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде ще се омъжваш дърта скумрио,трябва да гледаш внуци вече.
4
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната холивудска лигла , обвини мъжа си и той я напусна а сега била смирена. ходи скачай по сцената с другите лезбийки правете шоу въртете си задниците и просто се разкарайте
3
16
 
11
 
! Отговори
Радо преди 3 години
Трябва някой голям балък или нерез да я вземе за жена тази и да я ползва за секс. Ще му се наложи да отглежда трите чужди деца и без нито една негово.
2
3
 
17
 
! Отговори
Аззз преди 3 години
Тези фондацийки са много апетитни за пране на пари
1
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз съм свободен, че и малко по-млад.