Пипа Мидълтън ходела на тренировки за бременни

Ето как влиза във форма след раждането
15 апр 2021 21:16, Екип на Tialoto.bg
22
Пипа Мидълтън ходела на тренировки за бременни
БГНЕС

Майките често са смятани за супергерои. Тялото им успява да премине през всякакви промени, за да отгледа в себе си друго човешко същество в продължение на 40 седмици, след това да го роди и отново да го храни през следващата една година. Нищо не може да се сравни със силата, която жените притежават и никой не трябва да отрича факта, че въпреки определението „нежен пол“, дамите могат да се справят с всичко.

Освен че изхранват цял човек в продължение на 9 месеца, много майки се опитват да поддържат форма и да не напълняват излишно. Именно затова тренировките за бременни все повече набират популярност, като те се практикуват след задължителна консултация с лекар и само при професионални треньори. Именно при такъв е била и Пипа Мидълтън, която вече се радва на две деца.
 
Сестрата на Кейт Мидълтън работи с Ашли Верма преди да роди сина си Артър, който вече е на две години. Според треньорката, бременните дами задължително трябва да правят упражнения, стига това да е подходящо за тялото и за бебето. „Моята работа е да поддържам бъдещите майки във форма, да ги карам да се движат. Това им помага да преминат по-лесно през раждането и да се завърнат по-бързо към основните си килограми“, казва Верма пред E!News. Тя съветва клиентките си да дадат най-доброто от себе си във всяка сесия и да видят как това ще се отрази на тялото им.
 
След като се записва за фитнес за бременни, Пипа споделя своите впечатления в изданието Waitrose, където описва всяко едно упражнение, което е правила.
 
„Поддържането на физическа активност, дори за спортен фанатик като мен, става все по-трудно, но аз съм решена да продължавам с движенията, подготвяйки се за раждането и възстановяването след това“, пише Мидълтън. Допълва, че третият триместър е времето, в което гърбът и кръстът започват да изпитват сериозни трудности и е много важно да се поддържа оптимално здраве.
 
Още за режима на Пипа Мидълтън вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там където ще я рендосвам тази харна дама няма как да забременее...
6
1
 
3
 
! Отговори
Gringo преди 3 години
Тая булка искам да я видя ,,по без *** ,,
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Плета си терлици за другата зима чудя се лиляво ли ще е модерно или тревисто зелено?
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз пък си помислих че ходела гола по улиците...
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще си спра козите от паша заради тази новина!
2
0
 
7
 
! Отговори
Аман бе! преди 3 години
Спрете се! Никой не го интересуват тези... от кралския двор. Абе излагате се!
1
0
 
9
 
! Отговори
русенец преди 3 години
Тая пък коя беше, че да ни интересува? Тоя кралски двор започва да ми прилича на катун и по броя на участниците в него и по качествата им.