Мода на "Оскар"-ите : На червения килим с кроксове и маратонки

Ето кои звезди разчупиха тенденциите в дрескода
30 апр 2021 13:26, Иванка Гъркова
9
Мода на "Оскар"-ите : На червения килим с кроксове и маратонки
Снимка: БГНЕС

Макар и по време на пандемия, церемонията по раздаване на наградите „Оскар“ не мина без опъването на червения килим. По него преминаха малко гости – само 170. Там те показваха своите тоалети, спазвайки социална дистанция и специалния дрескод на организаторите. И като стана дума за него, може да се каже, че не всички са прочели докрай изискванията, които би трябвало да са получили предварително миналия месец.

Ахмир Халиб Томпсън, известен като Questlove, който е и един от музикалните директори на бляскавото събитие, събра погледите на присъстващите, позирайки с доста странна визия. Всъщност в костюма му с по-дълго сако няма нищо лошо, но вместо да го съчетае с официални обувки, той бе сложил на краката си кроксове. Да, точно така! Става дума за онези гумени чехли с дупки, които някои хора носят из дома или градината. Макар някои звезди да ги направиха предпочитани за лежерните шопинг разходки през лятото, едва ли са най-подходящи за „Оскарите“.

Кроксовете на музиканта обаче не са черни, в тон с дрехите му, а златни, набиващи се още повече на очи. И като че ли той ги е обул на босо, което всъщност няма никакво значение. Според списание Vogue, този негов избор може да попадне в графата „Странни аксесоари на червения килим“, която определено расте. Според модните експерти, именно идеята звездите да носят нещо, което не отива на дрескода, е доста свежа. И затова повечето от специалистите, наблюдаващи детайлно визиите на церемонията, по-скоро се усмихват на гумените чехли на Questlove, отколкото да го критикуват.

„В училище ми се подиграваха, че нося кроксове. Вижте сега“, пише мъж в Twitter по повод нестандартния избор на обувки.

Вижте звездите с ниски обувки на "Оскар"-ите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
боцмана преди 2 години
На другите Оскари да дойдат по пижами.
6
1
 
1
 
! Отговори
Митко преди 2 години
По голем крокс от Ванчето няма
5
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Честно казано, аз не бих изгубил два часа да гледам филм с чернокожи, изкуствените проблеми на ЛГБТ, женските права в САЩ и други подобни извращения.Налагането на субкултурата на чернокожите в САЩ ми идва малко в повече. България никога не е ползвала робски труд на никого и ние никога не сме имали колонии, тъкмо напротив по време на соца когато бяхме добре икономически помагахме на много африкански държави.Филмите от САЩ сега са ми много еднотипни, омръзнаха ми напълно.
4
1
 
3
 
! Отговори
Доц Мангъров преди 2 години
Най добрия филм не взе оссар 2 нег ри транс момчета изнасилват момиче бяло и го убиват а детектим тръгва по следите им и ги разкрива че.са проститунки шимейли но го застрелват и после става и
3
0
 
12
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 2 години
И без...*** да тръгнат на Оскарите,все ми е тая.
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И деда ми носеше такива, черни, от гума. Шеташе из двора с тях.
1
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази либ-ерална по-мия получи най-ниския си рейтинг исторически миналата седмица!