Мария Бакалова се завърна в България след Кан

Актрисата избра да посети ресторанта на Белослава
19 юли 2021 11:49, Петя Славова
55
Мария Бакалова се завърна в България след Кан
Снимка: БГНЕС

След бляскавото си участие на кинофестивала в Кан, Мария Бакалова се завърна отново у дома. На родна земя българката вечеря с журналиста Георги Тошев и майка си Румяна Бакалова. За своята среща те избраха ресторанта на певицата Белослава.

Кадър от специалната вечеря беше споделен от Георги Тошев във Facebook.

"Най-хубавото ми изпращане на дълъг път! Благодаря ви, Мария и Румяна Бакалова! Благодаря на Белослава и екипа на ресторанта ѝ за споделените емоции и вкусната храна!", написа журналистът. Става ясно, че Тошев ще пътува в Азия.

Ден по-рано русокосата красавица събра аплодисменти с бляскавото си присъствие в Кан.

Българската надежда бе сред специалните гости на официалната церемония в подкрепа на борбата със СПИН в рамките на международния филмов фестивал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
1
 
2
 
! Отговори
Прекрасна преди 2 години
Прекрасна Мария! А злобарите са позеленели от яд. Доставя ми удоволствие да чета тролските коментари и да усещам агонията, която лъха !
47
3
 
4
 
! Отговори
без изключение преди 2 години
Меден рудник е доживотна диагноза, за разлика от много други предградия.
46
5
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 2 години
Не разбрах какво толкова и е бляскаво на тая куха ceлска пpъчка, която подкрепя гей-парада на извpaтеняците София Прайд???
45
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като се върна в България, до тоалетна по голяма нужда ходи ли?
44
1
 
2
 
! Отговори
Сат Н преди 2 години
Джулиани сам се прецака. Никога не съм вярвал, че е светец, а и самата му физиономия е подлярска, но не вервах, че е такъв глу пак.
43
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, няма значение как се представят артистите, писателите и прочие , важно е облъчването на масите с тематиката. Когато играеш с Джулиани и трябва да го осмееш, само защото е приятел на Тръмп, това е добро облъчване на матр'яла и се награждава добре.Едно време филмите на Бонд се харесваха и там винаги беше борба между американски и руски шпиони, разбира се американския винаги надиграваше руснака и това беше добро облъчване,цели поколения бяха убедени че всичко американско е кадърно, а руснаците съответно некадърни.
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко е политика - и Оскари, и евровизия, пулицър и всякакви други либерастки "награди." Артистите просто приемат защото иначе остават без работа и незабелязани. При соца също само определена тематика си пробиваше път, разни бунтари критикари бяха преследвани и оплювани. Сега сме оше в по-голям соц.
41
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това момиче е много грозно и има неприятно излъчване.
40
3
 
12
 
! Отговори
Кинокритик преди 2 години
Радвам се за успехите на Мария Бакалова. Но да не забравяме, те са нейни лични, а не общи за всички българи. Тя прославя себе си, а не България. Изиграла е няколко роли, повечето доста слабички откъм драматургия. Леко ми омръзна да ни занимават само с нея все едно е знаменитост от величината на София Лорен. Не виждам кой знае какви велики успехи зад нея или запомнящи се роли. Млада е, има да яде много хляб. Пожелавам й още много роли и награди, но дотогава... рано е да ми я натрапвате нон-стоп!
39
2
 
5
 
! Отговори
kirasirrav преди 2 години
Мен мъ кефи! / момичето /. Първия филм много ми го рекламираха, но изгледах малко от него и се отвратих. Сега ще сваля този и заради нея ще опитам да го гледам. Надявам се да се е представила добре. Не че очаквам кой знае какво, и едва ли да е на световни нива както я представят. Ама хайде, от нас да мине.
38
2
 
10
 
! Отговори
тия па преди 2 години
и кой точно се интересува от това ?!
37
5
 
5
 
! Отговори
Алтер преди 2 години
Фея е!
36
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам, ама и за бате Гришо няма такъв хейт.
35
1
 
10
 
! Отговори
до най-обичам преди 2 години
Какво хейтърство бе, НЛО? Ти гледал ли си филма въобще? А, сцените с нейно участие??? Момичето може и да има артистичен талант, но как би могла да го демонстрира в такъв ***!? То и филм е трудно да го наречеш! Чувал ли си за българската актриса в САЩ Нина Добрев??? Е, това е звезда в Холивуд, провери филмографията й, но по нашите сайтове почти нищо не пишат за нея.
34
3
 
8
 
! Отговори
На орган свири ли? преди 2 години
33
4
 
19
 
! Отговори
Асан преди 2 години
От Кан обратно у Каспичан :)))
32
17
 
3
 
! Отговори
най-обичам преди 2 години
да чета коментари писани с голяма доза завист от самозадоволяващи се хейтъри в ***
31
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква филмова звезда може да станеш след участието си *** продукция като Борат-2???Болшинството сцени в които нашата родна "звезда" участваше бяха омерзителни и раничеха с простащина!!!!
30
5
 
19
 
! Отговори
Сашо преди 2 години
Сори Марче ,ама си доста куха за 25 годишна..
29
7
 
19
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
А стига с тая, бе ! Мерил Стрийп няма да стане, нито Елизабет Тейлър. Ако е щяла да става, досега да е проличало. Разбирам, че това са платени публикации, ама трябва да има мярка.