Кралското семейство притеснено, че Хари ще злепостави Камила

Ето защо
26 юли 2021 14:58, Ивета Иванова
31
Кралското семейство притеснено, че Хари ще злепостави Камила
Снимка: БГНЕС

Скоро стана ясно, че принц Хари ще издаде мемоари, в които ще разкаже за своя живот в края на 2022 г.

Кралските личности се притеснявали от това какво може да напише той за Камила - доведената му майка и съпруга на принц Чарлз, твърдят от "Daily Mail".
 
Знае се, че Камила и Чарлз са имали афера, още когато той беше женен за покойната майка на Хари - принцеса Даяна.
 
"Нека бъдем честни, Хари никога не е бил близък с херцогинята на Корнуол. Ако той документира тяхната проблемна връзка в книгата, това може да нанесе много щети, във време, в което Чарлз полага основите на това тя да стане кралица", споделя източник.
 

31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Времето показа,че Камила е сродната душа на принц Чарлз - и днес са заедно.Причината да не се оженат като млади е, че Камила имала "минало" - разбирайте - не е девствена,и затова бабата на Чарлз заплита интрига срещу тях като двойка.Натриса му Даяна девицата,която няколко години по-късно започва да си ляга с коняри,бодигардове, женени.Днес Хари е жертва на това й поведение,защото е рижав като Спенсър,но и като един от любовниците на майка си.Лейди Ди обичана и до днес по света, но не е светица.
26
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 24.Вие бяхте там,когато Камила е разбила семейството на Чарлз и Даяна?Според Вас психично уравновесен човек би ли се метнал по стълбите,за да се самоубие?А как Ви се струва същият този човек да носи в утробата си бебе в същия този момент?Как ли се е почувствал принц Уилям,когато е разбрал,че майка му е искала да се самоубие,докато е била бременна с него?Даяна си е дошла с булимията в кралското семейство, с всичките си проблеми.Виновни са бабата на Чарлз и лорд Маунтбатън-те са му я натресли.
25
4
 
8
 
! Отговори
Началото на края преди 1 месец
Хайде , време е тая драма да се свършва вече . Хари да си прави ДНК тест за да се разбере най-накрая ПУБЛИЧНО кои са му истинските родители и да отива при тях . Стига се е мъчил при тези рептили наричащи се кралско семейство . Винаги си е личало ще Харито не е рептил и не се чувства комфортно сред тях . Биологичния му баща и вероятно сурогатната му майка ще успокоят най-накрая тревожната му душа и ще му дадат спокойствието от което се нуждае .
24
7
 
9
 
! Отговори
Лама преди 1 месец
Камила си заслужава да бере негативи и обиди. Тя не се отказа от Чарлз и му разби семейството! Сега Хари трябва да й даде урок на тази нагла дърта ***. И най вече момчето да отмъсти за майка си Принцеса Даяна!
23
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво кралско семейство?!? Ние сме република?!? Нямаме крал, нитп кралско семейство! Какви са теьи стятии и заглавия! А кой му пука за крялското семейстое на Бурунди?!?
22
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другите й виновни на Даяна, че не си е сложила колан. Сигурно кралското семейство я е инструктирало никога да не слага колан в автомобил и тя безропотно е изпълнявала. Кралското семейство вероятно е инструктирало и френските парамедици да спират по пътя с линейката, вместо по най-бързия начин да откарат ранената Даяна в болница.И защо да я убиват - какво ще им направи бившата съпруга на Чарлз, така и не ми стана ясно.
21
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Абе стига с тая Даяна.Да не беше искала да става принцеса и един ден кралица на Великобритания.Никой на сила не я е омъжвал за Чарлз. Решението е нейно,въпреки подозренията й,че той все още има чувства към друга жена.После се включва патологичната й ревност и параноята й,кралското семейство е подкрепяло нея,не Чарлз.Има един куп любовници,някои са ЖЕНЕНИ мъже.Чарлз има една - и то възобновява връзката с нея,след като с Даяна вече е непоносимо.
20
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Еееее най-после пак новина за гов нярското семейство. Не бяхте ни осведомявали какво мисли или прави рижия глу пак и малкото придворно не гърр че.
19
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До лош На кого са причинили болка? На курветината Даяна?
18
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Първо, първото изречение е неясно.Второ, уж щеше да я издава след като кралицата почине. Да не би да знаят кога ще е това?
17
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Интересно ще бъде да прочетем за негвия живот в края на 2022 година.
16
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи предстои сеир.
15
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи предстои сеир.
14
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да се страхуват, значи има какво да се разкаже, дано да го разкаже. Силно се надявам нещо да не му се случи, като знам онези низки създания на какво са способни.
13
3
 
28
 
! Отговори
Боби преди 1 месец
Пишете 'Британското кралско семейство', а не само 'кралското семейство' ! Не сме ви длъжни да знаем за кое семейство става дума ...
12
9
 
32
 
! Отговори
лош преди 1 месец
Иска да отмъсти за майка си. И правилно. Какво е това лицемерие - причинили са й толкова болка и сега Камиту - кралица. Невър.
11
3
 
20
 
! Отговори
До 6 преди 1 месец
Що се чудиш какво е харесал на камилата. Виж го него и въпросът отпада. И в превод на български : "Разбира ли ти ... от кладенчова вода."
10
6
 
42
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 месец
По принцип Хари си е безумно момче, но за Камила- отдавна трябваше. Майка им е мъртва заради нея и безумният и мъж.Толкова унижение и тормоз е преживяла Даяна,ще има ресто.
9
6
 
26
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Срамно е твоето поведеие, Уилямчо, дето оскверняваш паметта намайка си за шепа власт. Май се правиш на неразбрал какво й се случи. Или вярваш, че е случайност?? Ако го вярваш значи не ти достига много, за да станеш крал. Иначе татето ти нямаше да може да се ожени за онази ако Даяна беше жива.
8
1
 
17
 
! Отговори
L. преди 1 месец
Е, Камила още са нямали за кралица Хари да слуша и да седи мирен!