Кание изневерил на Ким с известна певица

Ето какво разказа източник
16 сеп 2021 23:09, Ивета Иванова
17
Кание изневерил на Ким с известна певица
Снимка: БГНЕС

Кание Уест изневерил на Ким Кардашян с много известна певица, казва източник, близък до семейството, пишат от "The Sun".

Изневярата на рапъра съсипала Ким и била малко след като риалити звездата родила сина им Сейнт. Сейнт се роди през декември 2015 г.
 
"Кание изневери на Ким с популярна певица. В момента, в който се случи, Кание живееше основно в ергенското си леговище в Холивуд, защото то беше по-близо до студиото му и той не се прибираше вкъщи при Ким и новороденото си бебе, когато купонясваше до късно в студиото. Това беше наистина трудно време за тях. Ким не се чувстваше като себе си - кърменето, допълнителните килограми, бебето в спалнята, упражненията рано сутрин и соковите диети. И Кание беше до късно навън много често", споделя източникът на вестника.
 
Кардашян била стресирана заради изневярата.
 
"Беше тежко за Ким, защото тя тъкмо беше родила, страдаше и мислеше, че всичко беше заради начина, по който изглежда - това беше много напрежение за нея в период, в който е най-уязвима", разкрива още източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
истината преди 2 години
Да имаш толко пари и да се събуждаш до тоя морж всеки ден не си е работа.
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като не си е взела нормален бял мъж от България какво да се очаква друго. Тези са добре известни с първобитните си инстинкти. Не е лошо момето, но прекалява с показността си и привлича негативни емоции.
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Статиите за тези ми действат като хубаво cpaнне. Много кафяво се вижда накрая.
10
0
 
5
 
! Отговори
Див Петел преди 2 години
Коя друга известна певица освен Джей Ло би имала такъв голям диференциал, че да събуди еротични желания в бай Кени, който е известен с обичта си към фрапиращо големи форми.
9
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сина им се казвал Сейнт. Не е истина какви комплексари са тия. Можеха да го кръстят и Год.
8
0
 
24
 
! Отговори
Известен Фен преди 2 години
Голям фен съм на Известна Певица, имам всичките и албуми и много обичам да я слушам. Много се натъжих че Известна Певица е спала с мъжа на Ким и сега Ким е натъжена , което е натъжило и мъжа и Канче с Овес ... Надявам се в новия и албум любимката ми - Извесна Певица да вмъкне някоя пикантна подробност от изневярата в текстовете на новите си песни .
7
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В интерес на истината преди петнадесет -двадесет години, тя бе хубава ***--ка, като от списание, обаче като се върза с ч---ен непрестанно секс, роди му пет деца и замяза на слоница. Отделно, че тя има склонност към пълнеене.Не е толкоз млада вече, няма нищо странно в това.*** е, че той не може да си държи нагона.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При тия тези неща са абсолютно обичайни. Защо трябва да е някаква сензация.
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
и ся ко...
4
0
 
20
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Горкият Каньо. Не може да си контролира нагона на 40+ хахаха да изневери на бремена жена, хахахах, що за льольо нищо чудно, че искаше да става президент. Комплекса за малоценност не прощава. ;}
3
7
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Известна певица Мадона или Лили Иванова :)))
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С РИРИ
1
1
 
12
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Изневяра е старомодно понятие.Актуално е "нарушаване на предбрачния договор".