Звезди в ярко розово: Най-горещият цвят на лято 2022

Тенденция, на която филмът за Барби вдъхна нов живот
15 авг 2022 22:30, Теодора Драгоева
3
Звезди в ярко розово: Най-горещият цвят на лято 2022
Снимка: Getty

Напоследък всички знаменитости носят цикламени дрехи, както на червения килим, така и в ежедневието си. Модните експерти считат, че горещата модна тенденция има много общо със заснемането на новия филм за Барби, в чиято главна роля ще гледаме австралийската актриса Марго Роби. В медиите се появиха много снимки с Марго и партньора й Райън Гослинг (в ролята на Кен), направени на снимачната площадка на лентата, на които и двамата искряха в цикламени тоалети, сякаш извадени от кукленския гардероб.

Дългоочакваният филм за любимата ни кукла от детството определено предизвика възраждане на момичешката тенденция и топ дизайнери, подготвиха колекциите си така, че да включат яркия розов нюанс в забавни женствени силуети.

Доста знаменити мъже също се повлияха от новата, но всъщност класическа тенденция, и й отдодха почит при своите последни публични изяви.

Завръщането на ярко розовото в гардероба на знаменитостите беше загатнато още през пролетта на 2022 г., когато Зендая се появи в тоалет в този цвят. След нея този забавен нюанс стана предпочитан от горещите звезди Ким Кардашян и Меган Фокс (на снимката долу). Специално Меган напоследък доста се облича в розово и дори боядиса косата си в такъв нюанс, за да е в синхрон с годеника си Machine Gun Kelly, чиято коса в момента е цикламена.

А вижте всички други звезди, които харесват да носят цикламено това лято:

Преди няколко седмици Ким Кардашиян сподели своя поглед върху тенденцията със снимки, направени от нейното най-големо дете Норт Уест и публикувани в Instagram.

За да видите снимките на звездите, които носят цикламено, посетете Tialoto.bg

Изаточник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: Марго Роби
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2000та година ли е? Де да беше, де, но не точно заради модата.
2
0
 
1
 
! Отговори
Враца баце преди 1 година
Хайдито е цепеняк!
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
браун газ се прави от вода, предприемчивите го използват