Кая Гербер: Мама ми дава най-полезните съвети за красота

Ето на какво я е научила Синди Крауфорд
8
Кая Гербер: Мама ми дава най-полезните съвети за красота
Снимка: Getty

Има няколко универсални знака, които отбелязват пристигането на есента - промяната в цвета на листата, уютни пуловери, лате с тиквени подправки и, разбира се, по-тъмни, по-богати нюанси на грима. Кая Гербер определено е запозната с последното, след като се превръща в посланик на козметичната линия на YSL и съвсем скоро ще представи новото им червено червило.

"Обичам да нося червено през есента", казва моделът пред InStyle. Допълва, че рядко комбинира червеното червило с нещо друго, като оставя устните си да заемат централно място във визията й. По думите й, по този начин успява да си осигури жив, есенен и дългораен цвят по лицето си.

И докато, по толкова много начини, модълът насърчава възприемането на основните тенденции, които идват заедно със сезонната промяна, тя признава, че й липсват някои от традиционните за сезона картини. Като за начало, в Лос Анджелис й липсва есенните пейзажни картини и тъмнозелените хоризонти, които се виждат само по това време от годината. Въпреки природата около нея, Гербер е категорична, че ще направи всичко възможно да усети есента по най-добрия начин.

В тази задача ще й помогнат гримовете, които са подходящи за сезона. "Обичам есенната цветова палитра и тези по-топли тонове", казва тя. Обяснява, че не носи много грим, но определено има чувството, че през студените месеци посяга към по-червените червила и по-тъмните очни линии. Признава, че обича да експериментира с външния си вид и винаги се влияе от това къде точно се намира. Например, може да я видите със смело червено червило по време на Седмицата на модата в Париж, тъй като казва, че парижката красота я кара да посегне към цвета.

Цялата статия за Кая, както и нейни снимки от последната й фотосеия, можете да прочетете и видите в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само дето нямаш красотата и харизмата на мама.Това че вашите родители са известни с нещо талант която душата си е избрала ,не означава че и вие ще сте и сте.Всеки има различен път на земята какъвто си е избрал.
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвет едно - Роди се с хубави гени, в богато семейстов.Съвет две - не прекалявай с коката от рано.......Profit?
3
0
 
6
 
! Отговори
Курти Куртев преди 1 година
Супер са !!!!! Красиви жени .......
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е добра
1
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами надебелей малко, *** не беше такава кльощава.