Рекорд! Хванаха шофьор, карал 56 години без книжка

Германецът никога не е имал свидетелство за управление на МПС
28 ное 2017 18:13,
32
Рекорд! Хванаха шофьор, карал 56 години без книжка
Снимка: Pixabay

Истински "рекорд" постави германец, който беше арестуван от властите във федералната провинция Северен Рейн - Вестфалия.

74-годишният мъж в продължение на 56 години е шофирал по пътищата, без да притежава свидетелство за управление на МПС, съобщава "Фокус".

Волният шофьор е заловен случайно миналата седмица при безобиден инцидент от негова страна.

При проверка за предходни нарушения, полицейските служители с изумление установили, че мъжът никога не е притежавал шофьорска книжка. Разследването срещу него продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още по темата: ГерманияМПСшофьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
22
 
! Отговори
шофьор преди 6 години
Поздравления към този шофьор - толкова гогини не е хванат, значи е карал по правилата. Да му издадат книжка служебно, като награда. Тук в България половината шофьори са с купени книжки или 6 месеца след изкарване на книжка вече са направили ПТП.
28
1
 
7
 
! Отговори
АМАН от терористи преди 6 години
ЗАКОНА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА лепенето на предни стъкла на ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО ЛЕПЕНКИ..ИМа опит да се принудят милиони водачи на МПС да нарушават ЗАКОНА чрез НАГЛО ПРЕСТЪПНА НЕЗАКОННА проекто разпоредба прокарана с ИЗМАМА И Корупция през ПАрламента.АМАН от терористи ползващи ВЛаста в София АМАН.
27
2
 
2
 
! Отговори
КАТ ДА СЕ ПАЗЯТ преди 6 години
Високо вредното облъчване се усеща като режещо увреждане на челата и главите вкл очите..има режещо парене при при опит з а гледане на нагло вредните холограмни стикери..Да се провери кои имат финансово корупционен интерес да разпространяват тежко терористични холограмни оръжия през доказано престъпни и крадливи министерства и ведомства вкл МРРБ
26
2
 
0
 
! Отговори
ПАзете се teror ima преди 6 години
МВР служителите да с е пазят от стикерите за проведен тех преглед.облъчвaне през тях уврежда тежко и нелечимо челен дял на главен мозък..облъчените /гледали стикерите с цел проверка да ползват кисело мляко и хума или гтопла хуминизирана глина за намазване на челата .Пораженията се виждат отлично на мултиспектрални камери или инфрачервени камери .
25
2
 
0
 
! Отговори
Hologram waepons преди 6 години
Внимание терористи на власт в София принуждават милиони водачи на МПС да купуват и лепят нови тежко терористични високо вредни холограмни оръжия произвеждани под контрола на масови убиици чрез доказано престъпни министерства и ведомства.Новите холограми позволяват обемно следене по време на движение на автомобилите с възможности за трайно облъчване блъскане или взривяване на автомобилите и с тотален обемно проникващ ДМК над водачи и пътници..МВР да арестува разпространителите на винетки и ..
24
4
 
0
 
! Отговори
Warning преди 6 години
Благодарение на НАГЛО престъпни лични документи с незаконно свалени биометрични данни подпалиха много държави вкл Сирия,Либия,УКрайна,Ирак,Иемен и сринаха икономиката на други вкл Франция ИСпания Италия С подобни обемно обсебващи спец съоръжения принуждават КНДР да харчи милиарди за ненужни остро конфронтационни цели..
23
4
 
0
 
! Отговори
АМАН от МВР преди 6 години
ДА се НАгради.НАгли престъпници и масови убиици ползват МВР вкл в Германия за издаване на нагло престъпни тежко терористични лични документи с вградени зомбиращи и озверяващи холограми ,пси активатори,СПИН активатори,пси генератори,и подържащи обемно следене и ДМК чипове и нано скенери.
22
2
 
13
 
! Отговори
60годишния преди 6 години
За такъв рекорд се издава безплатна доживотна книжка,мисля че в Лондон имаше такъв длучай с възрасна жена!
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10Е за какво? Защото са германци, защото търсим техните производства, искаме да живеем там, но ни изпревариха арабите. Е,халал да са и на бабичката, дето затри Германия и авторитета и. Абе кой създаде условоията и дава тия самоубийствени директиви на лидерите на европейските държави за унищожаване на цивилизованото население на Европа и заселването на континента с ***...от най-кръвожадния тип.
20
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това само доказва, че човек с книжка не означава, че е шофьор. Особено нашите с купените книжки.
19
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То и в България е пълно с такива. Но шуробадженако рушветчийските клесавци, са заети да крадат бензин от пърдулките, да продават дрога, да пазят ***, да пазят дилъри, все тънки неща причиняващи стрес.
18
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моментално да му се издаде шофьорска книжка без изпит. Заслужава го защото цели 56 години няма никакви нарушения в сравнение с тези които имат книжки.
17
2
 
11
 
! Отговори
Тъпи преди 6 години
Тези новини ги няма в Германия .
16
2
 
22
 
! Отговори
бравос преди 6 години
А нашите *** и всички пъпчиви *** с БМВ като имат книжки да не са по-добри водачи.Старецът 56 год. не е правил нарушение,а нашите камикадзета за една година правят няколко катастрофи и няколко погребения.
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За нищо не стават немските катаджии, не са като нашите, ехее!
14
3
 
55
 
! Отговори
Щерю преди 6 години
Дайте му веднага книжка - той си може човека...
13
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
пуснете човека !
12
2
 
33
 
! Отговори
Валентин преди 6 години
То в България има много които имат книжка но нямат нужното възпитание и култура за управление на МПС.
11
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
да го земеме за шеф на ДАИ!
10
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Разследването срещу него продължава."A? Всмисъл?