Зодиите, на които няма да им върви в следващите дни

Козирозите са неуверени в себе си, но защо ли?
13 юни 2018 22:45, Иванка Гъркова
1
Зодиите, на които няма да им върви в следващите дни
Снимка: pexels.com

Чувствате ли се ядосани, стресирани или депресирани? Правите ли нещо, за да промените това и да повдигнете духа си за предстоящата почивка?

Времето предразполага към положителни емоции, срещи с приятели след работа, купони и приятни разходки сред природата. Но ако това не ви се случва в момента, най-вероятно вие сте от онези зодии, които са попаднали в някаква черна дупка и за тях седмицата от 11 до 17 юни не е най-късметлийската.

Днес (13 юни) има Новолуние в Близнаци, с което ще настъпят много промени. Те ще бъдат най-силни както за този знак, така и за Дева, Стрелец и Риби. Нептун ще попадне в Риби, с което ще донесе напрежение. От друга страна повечето от нас ще бъдат подтикнати за нови начинания до края на седмицата, но не всички ще бъдат успешни. Луната ще остане в Близнаци до 10:21 часа на 14 юни. Дотогава астролозите съветват да контролираме действията си, за да не съжаляваме след това. Особено важни са отношенията, които при някои зодии ще бъдат доста обтегнати.

Вижте защо на Телците, Водолеите и Козирозите няма да им върви много в следващите седем дни:

Телец – конфликти вкъщи

Вие сте изправени пред поредното предизвикателство, което ще промени живота ви. Всъщност промените започват още от 15 май, когато Уран навлезе във вашия знак и ви измъкна от зоната на комфорт. Очаквайте конфликти у дома, които ще ви напрегнат и разконцентрират, но скоро всичко ще си дойде на мястото след Новолунието в Близнаци. От 14 юни нататък късметът ще ви се усмихне, ще станете по-концентрирани в бъдещите си планове.

Вижте кои още знаци няма да имат силна седмица в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: късметастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм друга зодия, но не ми върви постоянно... Откакто съм роден тук в бЪЛГАРИЯ