Седмичен любовен хороскоп за 7 – 13 януари

Венера навлиза в знака на Стрелец и така ще е до 3 февруари
0
Седмичен любовен хороскоп за 7 – 13 януари
Снимка: Istock

Тази седмица ни очаква романтично космическо събитие. Венера ще навлезе в знака на Стрелец, което ще направи любовния живот много по-вълнуващ. Тази вибрация ще се задържи до 3 февруари. Това, към което ще се стремят представителите на зодиакалните знаци ще бъде създаването на стойностна любовна връзка или задълбочаването на вече съществуващата. Повече вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

Настроени сте оптимистично по отношение на любовта и има защо. Заслуга за това има Венера, която ще ви накара да мислите, че любовта е наистина най-вдъхновяващото чувство на света. Обвързаните Овни ще се почувстват по-жизнени и безгрижни за връзката си. Очакват ги забавни моменти с любимия човек, истинска близост. Необвързаните представители на зодията имат шанс за интересни запознанства. Бъдете отворени за нови възможности.

Телец

Ще се почувствате по-свободни, когато става въпрос за задълбочаване на сексуалната връзка между вас и партньора ви. Ако досега сте сдържали вашата сексуалност или сте ограничавали интимността по някакъв начин, то сега всичко ще се промени. Навлизането надълбоко в любовта е начинът да изпитате пълна радост във вашата връзка.

Близнаци

Венера се движи във вашия сектор на взаимоотношенията, което ще ви донесе удовлетворение от любовната ви връзка. До 3-ти февруари ще бъдете в рядката и завидна позиция, а Венера и Юпитер ще окажат положително влияние на любовния ви живот. Очакват ви хубави моменти и нови възможности, ако търсите половинката си. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари