Зодиите, които не си намират място от ревност

Някои успяват да я скрият, други нямат същия успех
15 юни 2019 23:00, Екип на Tialoto.bg
29
Зодиите, които не си намират място от ревност
Снимка: pexels.com

Ревността е чувство, което трудно може да бъде скрито и контролирано. Ние нараняваме хората и се намесваме в живота им, просто заради едно чувство. А то изважда наяве най-лошите ни страни.

Някои от знаците в зодиака са по-склонни да изпитват ревност в сравнение с други. Ето и кои са те според астролозите.

Скорпион

Скорпионите са най-ревниви от всички зодиакални знаци. Те не са склонни да вярват на хората, което ги кара да отправят фалшиви обвинения, породени от чиста ревност.

Те не могат да контролират чувствата си много добре, обзема ги ревност, дори само някой да застане до партньора им.

Рак

Представителите на тази зодия изпитват силна ревност, но имат талант да я скрият. Раците често не позволяват на другите да разберат, когато ревнуват, но ако това все пак се случи, ви очаква шоу.

Вижте кои други зодии ревнуват в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Такъв, който прелита като пчеличка от един на друг, никой не го ревнува. Точно.
15
0
 
4
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
Те само се преструват,че ревнуват.
14
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До - /8/Описваш един нещастен комплексар, който на всички отгоре е и с долен характер.Такъв не заслужава дори да го поздравяваш. Много добре си постъпила, като не си му обърнала внимание.
13
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ревнуват тези, които сами изневеряват - просто подозират, че другите са като тях.
12
4
 
2
 
! Отговори
ь преди 4 години
Аз съм зодия близнаци. И вонята, която се разнася от вашето семейство ме дразни. Значи на теб не ти пука, че мъжа ти е съсипал живота на братчето ти, имал туй онуй с твои приятелки, понеже ти подхвърля 5 лева и някой бонбон от време на време. Вземи да му обръщаш по-щателно внимание на мъжа ти.
11
6
 
6
 
! Отговори
na66 преди 4 години
Aз съм зодия рак.Когато бях млада много наивно вярвах за всичко на съпруга си.Мислех,че ми е верен,докато не разбрах за не една забежка.Беше посегнал на бившата ми снаха,и на приятелки.Като разбрах бях като убита.Не се разведох,но тази сянка в отношенията ни остана и до днес.Задоволена и глезена съм с всичко от него,не съм имала друг в живота си,и въпреки това сянката на съмнението остана и до днес.Вече не вярвам така.Всеки се справя с болката по различен начин.
10
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
8 е прав. Всички, които познавам и мъже и жени и които са ревниви е точно за това. Много трудно си намират партньори. Просто не могат. Не са контактни. И после се вкопчват в човека като удавник за сламка. Направо го обсебват. Правят го собственост. Побъркват се от страх, че може да ги остави и да са сами. А с това си правят лоша услуга. Познавам един, който вече седма година не може да забрави бившата си, която му е и единствена вместо да си намери друга жена.
9
0
 
9
 
! Отговори
Д-р Кукув преди 4 години
И да ревнуваш брате и да не ревнуваш, таа ако е решила да даде на друг, а тя дава, офи се гръмни. Луд.
8
3
 
4
 
! Отговори
- преди 4 години
Значи, не мога да разбера защо обиждате хората че имали засилено чувство за собственост, егоизъм и т.н. След като в църквата или в райсъвета казват еди кой си и еди коя си сега са едно.
7
3
 
9
 
! Отговори
- преди 4 години
Някои хора не просто провокират ревност, за да проверят цената си, а направо я произвеждат, защото нямат никаква съвест и срам. След като един пред очите ми разиграваше няколко партньорки, после насочи внимание към мен, понеже не реагирах според неговите краткотрайни очаквания се хвана с друга и ме гледаше все едно: виж какво изпускаш, нима си мислиш че си нещо кой знае какво и т.н. През всичкото това време е бил женен.
6
8
 
5
 
! Отговори
Само мазохист преди 4 години
или льольо не биха ревнували в днешното време на разврат! Има ли нещо човешко, което да има истинска стойност? Жените ку..рви, мъжете фльонги, а все за истинска любов говорят, каквато отдавна няма, тя умря след Ромео и Жулиета!
5
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ревността е форма на обида. Дали ще се изрази бурно или не, обидата се запазва и се трупа. Мнозина нарочно искат да предизвикат ревност, за да си проверят цената, според тях. Проверяват единствено реактивността, нестабилността на изразяването на емоции.
4
11
 
2
 
! Отговори
Starija hush преди 4 години
Revnuwat hora koito ne sa imali mnogo partneri v zivota si i se strahuvat da ne gi zagubat za6toto posle im e trudno da namerat nov.Po skoro tova e strah i psiho bolest.
3
0
 
9
 
! Отговори
Папи Ханс преди 4 години
С мръсни пръсти, не ми пипайте сърцето!
2
7
 
3
 
! Отговори
Признат грях преди 4 години
Щом сте отворили статията, значи познавате това чувство. Ако и го коментирате, зодията ви е вътре със сигурност.
1
10
 
16
 
! Отговори
Темата е деликатна преди 4 години
:) Не знам дали зависи от зодията. Или от характера? Или от силата на чувствата спрямо някого, чието поведение също е от значение - някои са в състояние да провокират ревност и у най-толерантния човек.