В ареста: Мъж си купил самолетен билет, само за да изпрати жена си

В Сингапур това е нарушение, наказуемо със затвор и глоба
Обновена: 8 сеп 2019 22:38 | 8 сеп 2019 22:15,
34
В ареста: Мъж си купил самолетен билет, само за да изпрати жена си
Снимка: архив Reuters

Мъж се озова в пререкание с властите в Сингапур, защото си купил самолетен билет просто, за да изпрати жена си до гейта.

Проблемът е, че в Сингапур тази практика е забранена. В страната е нелегално да се купи билет, само с цел сдобиване с бордна карта, за да се влезе в частта със заминаващи пътници на терминала.

Полицията на Сингапур напомни във Facebook със снимка на предупреждението, че това е нарушение, което подлежи на арест, пише Independent.


"Нарушение е да се влезе в транзитната зона, ако нямате намерение да пътувате, дори и да имате бордна карта", пише на знака.

27-годишния мъж е нарушил това това правило на 25 август. Според полицията той е влязъл в транзитната зона на летището, за да изпрати жена си, но не е имал ни най-малко намерение да напуска страната.

От януари насам 33 души са били арестувани за подобни нарушения.

Арестуваният може да бъде съден и глобен до 20 000 долара, като го грози дори и затвор за 2 години...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
Както се казва преди 4 години
Singapore is a "FINE" city. А иначе съм съгласен да има глоби за подобни действия. Загубата на време за чакане да се появи пътник на Чанги значи загуба на много пари. Който е бил на това летище знае какъв е човекопотока. Който не е бил - пожелавам му да посети Сингапур поне за 10 дни!
26
1
 
0
 
! Отговори
Не летя редовно , НО преди 4 години
До Летящ редовноЗнам имената на тетищата поне , Гетуик ( gatwick ) може би имаш предвид. И е дале1е от голямо летище , повярвай ми !
25
2
 
0
 
! Отговори
ДО ГОШУ преди 4 години
ГОШУ ОТ ТРЕТИЯ ПОЛ
24
11
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
До Рон БургундиЕ смени си името с някое съветско, експерте :))) Хахаха, тук е пълно с пенсионери-***. Само го прочетете тоя фен какви ги е написал. Връщали се руснаци в Кoчината, за да се борели с англосаксонци Хахаххаха, егати и безмозъчните *** бате :))))
23
1
 
11
 
! Отговори
до редовно прелитащ преди 4 години
Не е вярно, търсят пътника, но самоетът си излита в уречения час със или без пълен набор пътници.
22
18
 
3
 
! Отговори
Летящ редовно преди 4 години
До"да уточним"-значи толкова си помирисвал самолет ти :) Ами ако ти кажа, че на Гейтуей,ако си купил билет и не се явиш,ВИКАТ ЧЕ СЕ КЪСАТ ПО УРЕДБАТА!!Дори може да не излети самолета,ако пътника не е на борда!И това е практика на всяко по-голямо летище по света!А помисли малко и може и да разбереш!
21
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом си купил ще летиш ако ще и напред с краката, хубава държава са тия, дръжте ни в течение
20
1
 
17
 
! Отговори
Бож. преди 4 години
Цингaпурцитe с китайски корен станаха хора благодарение на англичаните и взеха да се правят на важни
19
2
 
6
 
! Отговори
да уточним преди 4 години
До колегата, поименно викат на разни зъдръстени летища, като софииското, все ми е на ума, че точно на сиргапурското ще се сетят за теб.
18
6
 
7
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 4 години
За тези дето не са се качвали на самолети или не са били на Чанги и в Сингапур не се хабете да измисляте локуми как, какво и защо. Сингапур са си град държава и могат да си слагат каквито искат закони, а за да го има това си има причина. Чанги е огромно летище работещо 24 часа и всеки един такъв "Турист изпращач" им нарушава графиците и загубите са много повече от $20000. Никъде по света не е ок на международни полети да се чекираш и да ходиш до гейтовете с валиден билет. На вътрешни е възможно.
17
17
 
3
 
! Отговори
Рон Бургунди преди 4 години
Руснаците бягат без копейки а .....божеееее нещастникоооо.Работя експорт на зеленчуци с цял свят. ЕДИНСТВЕНО РУСНАЦИТЕ ПЛАЩАТ 100% НАПРЕД.Всички други се циганят и само проблеми с товарите.Много руснаци се връщат за да помогнат на страната в борбата й със англосаксонската иззмет.Не си наясно въобще със ситуацията
16
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще да е много шавлива жената. А руснаците работят по две години за да съберат пари за билет до Америка и да се спасят от мизерията, там кацат без копейка в джоба, но са вече свободни.
15
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проверяват бординг карта на 3 места, в началото, при паспортен контрол и при качване в самолета. По този начин се знае точно къде е човек който е чекиран и ако не се е чекирал на първа истанция, самолета въобще не го чака. А този с приятелката са го чакали да се качи на самолета, викали са го по уредбата защото знаят, че този пътник се е чекирал в началото и самолета закъснява което почва да струва пари и то не малко. За това е тази глоба.... нормално е
14
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SHEFAДа. Предтави си, какво става, когато има желание и се правят золуми ;)
13
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До SHEFAНяма доказателства, че си САМО едното или другото... И двете си!
12
18
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е ТОЯ ЗАКОН!!!НА ЛЕТИЩЕТО ИМА ДОСТАТЪЧНО ХОРА И НЯМА СКЕНЕРИ!! КАКТО Е ВКАРАЛ КУФАРА ТАКА МОЖЕ ДА ГРЪМНЕ ОЩЕ НА ЛЕТИЩЕТО! ОСТАВЯ ГО ЗА МАЛКО ПРАВИ СЕ НА РАЗСЕЯН И ДУМ НЯМА НИТО КУПУВАНЕ НА БИЛЕТ НИТО НИЩО И ГО ГРЪМВА С ДИСТАНЦИОННО!НА ЧОВЕК МОЖЕ ДА МУ ПЛИЛОШЕЕ И ТЕЯ ЩЕ МЕ ГЛОБЯТ , ЧЕ НЕ СЪМ СЕ КАЧИЛ ЛИ!! НАГЛИ ПРО-СТИ ГА-ДИНИ ПРО-КЛЕТИ!
11
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мнооо *** и смотан закон ... Ако си неква мега нинджа, че да изнинджиш всички проверки, боли та фара ....
10
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименГледай, какво става, когато отидеш на гишето и леклата, която проверява за паспорти си е заминала, защото си се забавил 3 минути в самолета ... Влязох на българска територия КАТО ПИЧ без една проверка. Обясни ми, как може, от самолета, да си мина и изамина, без една проверка? ТОва е далеч по-зле
9
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уредено и позлатено( технологии) място,но предпочитам татковината.Нямампсихика да спазвам знайни и незнайнисоциалности,камо ли затвор.Да си живеят там далеч,далеч.
8
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До ЖоШшшшшшт!!!Без логика и примери от реалния живот, моля! Тук са позволени само селски сказушки и филмирани наркомански глупсоти!!!