Киро Скалата пренася фитнес залата на село

Тръгнал е на Кръстоносен поход срещу мързела и чичковизма
8 окт 2019 10:58,
11

В спорта човешката воля е доказвала стотици пъти, че стига да имаш голямо сърце и хъс - можеш да се превърнеш в шампион, назависимо дали тренираш в гараж, на асфалт или в самоделно направена зала.

Кирил Вълчев - Скалата доказа с пътуващото си благотворително шоу "Кралете на силата", че мястото на спортните занимания няма значение. Достатъчно е човек да има мотивация за активен живот.

В последната си инициатива Вълчев посети селата, за да популяризира спортуването.

"В селата има хора с енергия. В града са изпилени хората от капитализма, който ги натисна. Правя им шоу, раздавам им награди, а те са плахи, мислят, че е някаква измама. Не те приемат рязко, така както хората в малките населени места", сподели Скалата в "България сутрин".

Наскоро заедно с други свои съмишленици той открива повторно създадена от него фитнес зала в едно от селата.

"Хората си обичат родните места и биха се върнали. Дано могат да се върнат и да има национална политика за тази работа. Иначе умираме", каза още Кирил Вълчев пред Bulgaria ON AIR.

По думите на скалата в шоуто му може да се включат желаещи от 4 до 84 години. Появява се обаче 90-годишен ентусиаст, след което горната граница е вдигната до 104 години.

"Всеки прави една серийка, давам му награда, снима се с красавиците или с шампионите, излъчваме го където е възможно", разказа още Киро Скалата.

И подчерта, че от 20 години е тръгнал на Кръстоносен поход срещу мързела и чичковизма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
БЕЛ преди 4 години
До Анонимен 6От къде идва израза пиян на мотика, щото аз пиян на фитнес не знам да е имало.
8
0
 
7
 
! Отговори
Истина преди 4 години
Има 3 неща които държавата трябва да направи за да се възродят селата. Ток, вода и канализация. Колкото и да е странно за някои, тези неща масово липсват, чак когато това е осигурено се мисли за път... след това хората сами ще намерят пътя към селото.
7
0
 
8
 
! Отговори
Зрител преди 4 години
Без лоши чувства, но водещата има нужда от логопед. Натрапчивото съскането е силно отчетливо и недопустимо за водещ.
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Най добрият Фитнес е Мотиката и правата лопата така нареченият Бел аз така се Фитнетизирам. Цял ден в градината копам, правя лехи, садя, плевя поливам бера варя компоти пълня бидони с туршия. Хем правя полезени неща хем се Фитнетизирам. А този с фитнеса с какво е полезен сАнаболните мускули ли.
5
1
 
8
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Гладен тарикат ! Остаря и не му дойде ум в главата...
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много борци, много пропагандатори в България!Само като се сетя, че е лежал в затвор в Турция за пренасяне на ефедрин през граница и ми се губи връзката в качеството си на какъв ни го навират в очите по телевизиите.Къде ли няма търговци спасители...
3
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От фитнеса полза няма освен за професионалните спортисти.За обиновените хора на село по добре да свършат някаква реална работа и да изкарат някой лев. Истинския селянин няма време за фитнеси. Той започва работа в 5 сутринта и приключва в 8 вечерта. Животните и земята искат постоянна грижа.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво селата ли?Борисов първо трябва да прекара канализация за Фекалните отточни води както в Германия по селата че хората акат още като през Византия на външни тоалетни с яма 5 м. дълбочина иначе магистралите не вършат работа ама мое се ака и на магистрала
1
0
 
18
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Тоз па... Фитнес на село... Там хората спортуват с .. лопата.