Това са те: Топ 4 на най-шумните зодии

Вижте кои не се славят с любовта си към тишината
21 окт 2019 22:15, Ивета Иванова
3
Това са те: Топ 4 на най-шумните зодии
Снимка: Pixabay

Тези зодии не са тихи, плахи и сдържани. Те са страстни, заявяват всичко на висок глас, често се карат с другите и понякога избухват. Не са много изтънчени и дипломатични, но пък са енергични и изливат сърцето си. Ето кои са те.

Овен
 
Овните са толкова страстни, подвижни и пълни с енергия, че няма как да са тихи и изискани. Те просто горят, искат да кажат всичко, което мислят, често прекъсват другите, крещят и изразяват себе си. Пълни са с ентусиазъм, който не може да стихне. Отворени са към нови предизвикателства, не се срамуват, вълнуват се и го показват. Просто са много нетърпеливи, затова няма как да са сдържани. Веднага показват емоциите си. Изправят се срещу проблемите, говорят за тях, изразяват позиция и грабват всеки шанс.
 
Лъв
 
Просто не им е в природата да са аутсайдери. Няма Лъв, който да не обича светлината на прожекторите, вниманието на околните, който да не е приказлив, шумен, да обира погледите. Никога не са били срамежливи и тихи. Те са лидери от малки и го показват ясно. Често правят сцени, драми и скандали, всеки ги забелязва. Чаровни и харизматични са, знаят как да завладеят другите. Искат винаги да са на сцена.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Близнаци" също могат да са много шумни, но не знам дали се отнася за всички.
2
0
 
35
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
- Какво е туй нящо? - Овен присъства във всички класации, свързани със зодии...
1
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
всеки може да мълчи...мила родна картинка възпята от столетия отъждествяваща благоприличие- жени и деца не смеят да дигнат поглед от земята а мъжете гледат сърдито и на кръв и от време на време изпсуват нещо.*** така де кво ше приказват.Дънерите и животните нима говорят?