4 зодии, които си врат носа в чуждите работи

Ето кои са те
6 ное 2019 14:50, Ивета Иванова
8
4 зодии, които си врат носа в чуждите работи
Снимка: Pixabay

Част от хората просто имат нужда да знаят какво става в живота на другите. Те искат да разберат какво се случва с приятелите и роднините им, какво преживява всеки, къде са ходили близките им и т.н. Някои го правят от загриженост и защото много се интересуват от приятелите и семейството си, но други просто обичат да са информирани и държат да разберат клюките. Те дават много съвети и коментират различните ситуации. Вижте кои зодии се месят в нещата на другите.

Стрелец
 
Обикновено те имат добри намерения. Просто искат да помогнат, дори понякога да изглеждат малко нахални и любопитни. Те са лъчезарни и весели зодии, искат другите да се забавляват и да ободряват околните. Понякога се намесват в ситуации, в които не би трябвало да имат участие. Ядосват другите и всъщност така провалят нещата, но не го правят нарочно. Сърцето им е добро и те просто държат да са активни. Те са прекалено големи оптимисти и понякога не могат да видят нещата добре и да преценят действията си.
 
Близнаци
 
Близнаците са шумни, искат винаги мнението им да се чуе, да се изкажат, да бъдат забелязани. Затова ако забележат някаква несправедливост, нещо нередно или странно, ще се намесят, независимо дали имат право или не. Опитват се да поправят някои неща или да дадат урок на околните, но всъщност невинаги знаят всичко около самата ситуация и прекалено бързо съдят. Нямат право така да коментират проблемите и решенията на хората около тях и да дават мнение за неща, които не ги касаят. Забъркват големи каши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Стрелец Мераклия преди 4 години
Вярно е, но не става въпрос за носа
6
1
 
1
 
! Отговори
хаха преди 4 години
Говорете си сами тогава.
5
4
 
4
 
! Отговори
Верно е преди 4 години
За овни и близнаци е вярно....яко кухи ***.....
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тъй де, затуй сега да пуснат за най- дебилни егоцентрици, а след това - за най-дебилни писачи на глупости.
3
2
 
6
 
! Отговори
:))) преди 4 години
Огромното множество от хората са достатъчно дебилни по отношение навирането на нос в живота на другите.Празни душевно, те трябва да запълват огромна празнина.Като им го напомниш - ставаш лош, "повреден" и трябва да бъдеш "поправен".Спретват ти един "безобиден" социален експеримент и понеже организаторите са доказано душевно болни, страшно елементарни!!! изключително прости!!! самоуверени *** ... става една...Долно и много болно племе!!!
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващите да са етирите, дето *** се вълнуват само от себе си.Да има баланс.
1
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поздравления за снимката !И пак на заден план емблемата на епъл :) Както винаги ...