4 зодии, които постоянно се притесняват за нещо

Ето кои са те
19 мар 2020 19:27, Ивета Иванова
2
4 зодии, които постоянно се притесняват за нещо
Снимка: Pexels

Тези зодии винаги са разтревожени и обмислят много неща. Плашат се по-лесно, проблемите им се струват неразрешими и се притесняват за бъдещето. Вижте кои са те.

Риби

 
Те са много сладки и нежни. Като водни знаци, Рибите са чувствителни, раними и емоционални. Дори най-малкото нещо може много да ги разстрои и да ги накара да заплачат. Приемат нещата тежко, трудно понасят критика или обвинения. Много състрадателни са, чувстват напрежението у другите, съчувстват им. Често разсъждават над вечни въпроси като какъв е смисълът на живота, дали се справят добре с нещо. Притеснителни са, чудят се дали да пратят съобщение на тръпката си, тревожат се дали със своята емоционалност не плашат другите хора. Трябва да медитират по-често.
 
Рак
 
Другите представители на водните знаци, Раците, приличат по това на Рибите. Прекалено чувствителни и притеснени са. Усещат всяко едно нещо, всяка емоция ги завладява, разстройват се доста лесно. Понякога дори се натоварват от скандалите на съседа, споровете между колегите и т.н. Раците много лесно се стресират и когато имат повече работа и задължения, могат да се разпаднат от притеснение. В такива моменти се ядосват, сякаш не са себе си, започват много да се карат с околните. Заразяват с негативно настроение. Преживяват много тежко раздели, изневери, предателства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
До 1Не 12 групи, а всички сте еднакви. И мислите едно и също, колко пари и колко ceкc ще ви падне50070