Кои са важните дати през юли според астрологията?

Какво показват звездите...
27 юни 2021 14:05, Екип на Tialoto.bg
5
Кои са важните дати през юли според астрологията?
Снимка: IStock

През следващият месец юли трябва да бъдете по-внимателни в начинанията си. На теория можете да постигнете успех в нови неща, но на практика голям брой обстоятелства могат да ви попречат и да се върнете към решаването на стари въпроси. Що се отнася до последното, при тях нещата са много по-добри. Юли е идеален за завършване на старите начинания, както и за развитието на онези дейности, които ще продължите да прилагате през следващите месеци.

Като цяло юли ще бъде доста спокоен. Венера в Дева ще спаси повечето от нас от душевни наранявания. Дори раздялата след дълга връзка няма да предизвика голям драматизъм.

В същото време, към края на месеца, много от нас имат шанс да открият нови таланти, интереси, наклонности в себе си. Все пак далеч не е сигурно, че през август ще останете ентусиазирани да продължите да действате в същата посока.

Важни дати през юли

1 юли - Марс и Сатурн в опозиция

Оперативните планове се сблъскват с дългосрочните. На какво да се даде предпочитание е отворен въпрос, на който всеки ще трябва да отговори сам. Най-вероятно все още ще се наблюдава следната тенденция - огнените и въздушните знаци трябва да се фокусират върху оперативни задачи, а земните и водните - върху дългосрочните.

22 юли - Венера навлиза в Дева

Времето, когато емоционалността на хората е намалена, има по-малко съпричастност. Много е важно да поддържате способността да разбирате другите и да бъдете отворени за хората. Но в същото време не бива да се очакват същите действия от другите. Има голяма вероятност мнозина да са твърде лаконични в общуването. През този период повечето хора ще предпочетат да поставят нещата над своите желания и хобита. Мнозина ще намерят за полезно да не се противопоставят на такава тенденция и да я използват в своя полза. Можете да влезете по-дълбоко в работата и да получите значителна възвръщаемост на вашите усилия.

Кои са другите важни дати през юли, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
1
 
! Отговори
Зодии преди 2 години
Не сме зодии
2
0
 
6
 
! Отговори
Несмезодий преди 2 години
Основните дати според астрологията и през юли са, аванс, заплата и вноска по кредита. А относно опозицията на Марс и Сатурн, навлизането на Венера в Дева и ретроградните движения на Нептун и Юпитер, по-голяма яснота ще има след изборите.
1
0
 
0
 
! Отговори
House M.D. преди 2 години
Екипът на "Тялото" взе ли вече наградата "Худини"?