6 жеста, които мъжете правят, само когато обичат истински

Той прави жертви, за да сте щастливи
15 фев 2022 20:27, Михаела Лазарова
8
6 жеста, които мъжете правят, само когато обичат истински
Снимка: Istock

В този забързан живот е трудно да открием истинската любов. Понякога дори да е пред нас не можем да я видим и усетим със сърцето си. Свикнали сме да се съмняваме, да подлагаме на изпитание любовта, да мислим, че партньорите ни ни лъжат, че не са искрени, когато казват „обичам те“.

Да намерим онзи, който ще ни обича безусловно понякога наистина е трудно, но пък не е невъзможно. Всеки от нас изразява чувствата си по различен начин. Като човешки същества обаче сме склонни да проявяваме някои модели на поведение, които са общовалидни и които със сигурност правим, когато обичаме някого истински.

Има някои неща, които правим със сигурност, когато обичаме някого истински. Ако се питате дали партньорът ви ви обича, ще познаете, ако прави тези неща. Само мъжете, които обичат жените си истински правят това.

1. Не се страхува да покаже слабостта си.

Мъж, който обича жената до себе си и ѝ има доверие, че няма да предаде чувствата му, си позволява да покаже уязвимата си страна. Мъжете знаят, че трябва да са силния пол, че не трябва да плачат, че не трябва да си позволяват да са слаби, защото това се очаква от тях. Въпреки това те са хора и като такива имат своите слабости. Ако партньорът ви не се страхува да показва уязвимата си страна пред вас, то е защото ви обича безусловно и знае, че няма да го съдите.

2. Той вижда красотата във вас постоянно.

Когато един мъж ви обича истински, той ще ви вижда красива без значение как сте облечена, дали сте гримирана или имате сенки под очите. Не само ще го вижда, но и ще ви го казва. За него ще сте най-прекрасната жена не защото сте в най-добрата си форма или изглеждате безупречно, а защото ви обича и вижда само красивата ви страна.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Истинска любоф преди 2 години
А тези жестове и пожелания, дето ги правят, когато ги засекат на улицата, означава ли че истински обичат роднините на останалите водачи?
3
0
 
1
 
! Отговори
Човек за реализации преди 2 години
Хора които говорят лоши неща за мен на конкретни хора, така правят, защото не искат аз да имам приятелка, деца, приятели, кариера и други неща ! Те искат аз да съм самотен цял живот и да нямам успехи цял живот !
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 1Може да се каже успяла жена !
1
4
 
6
 
! Отговори
Тираджията преди 2 години
Номер 7:Цял живот я носиш на гръб.Не работи,но за сметка на това яде пие и пиши като за двама.И носи само маркови дрехи