Как да завладеете сърцето на мъж от зодия Дева?

Този път може да е трънлив, но усилията си заслужават!
31 авг 2022 17:45, Теодора Драгоева
7
Как да завладеете сърцето на мъж от зодия Дева?
Снимка: iStock

Много жени се чудят как да спечелят мъж Дева. Често мъжете от този зодиакален знак (родените между 23 август и 23 септември) изглеждат недосегаеми, сякаш пътят до сърцето им е осеян с хиляди малки и по-големи препятствия, които понякога изглеждат твърде сложни, за да бъдат преодолени.

Този път понякога може да е трънлив, но не е задължително. Много зависи от вас. Ако имате желание и търпение бавно да завладеете този мъж, ще получите наистина един лоялен партньор.

Какво харесва и какво не мъжът Дева?

Мъжът Дева е организирана личност, която се стреми към съвършенство в живота. Представителите на тази зодия не обичат, когато хармонията им е нарушена. Те са педанти и реалисти и вярват, че всеки аспект от живота им трябва да бъде максимално доближен до перфектното.

Тяхната резервираност е причинена от страха им от отхвърляне. Ако вашият любим мъж е Дева, трябва да му покажете, че ви е грижа за него, но не да му звъните непрекъснато или постоянно да му изпращате съобщения.

Той изобщо няма да може да понесе това. Мъжът Дева е сдържан и ако се усети, че е подложен на натиск или на вид преследване, ще се отдръпне още повече.

Цялата статия можете да прочетете е Tialoto.bg!

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: дева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
6
 
1
 
! Отговори
Бай Ставри преди 1 година
Айде, знаеме ги уж девите.
1
4
 
17
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Няаа значение от ква зодия е мажо! Пуснете му отзад и сте го спечелили !