Глория си удължи краката с болезнена пластична операция

Заради тежката операция Глория прекрати участията си за почти три месеца
8 мар 2005 12:15,
Глория си удължи краката с болезнена пластична операция
Глория демонстрира дълги крака и без пластична операция
Поп-фолк примата Глория се е подложила в САЩ на болезнена хирургическа операция за удължаване на краката, твърдят близки на звездата, съобщи Tialoto.bg.

Заради тежката операция Глория прекрати участията си за почти три месеца. Поп-фолк иконата дори не присъства на връчването на Наградите на телевизия Планета, а изпрати видеопослание в стил MTV до своите фенове.

Според медицински специалисти операцията е изключително болезнена. Крайниците се слагат в шина, като костите се удължават и опъват постепенно. Максималният ефект от удължаването е 4-6 см.

Според лекари такава операция е оправдана само ако единият крак е по-къс от другия. Глория е преживяла като малка тежка операция на краката, която я е спасила от инвалидна количка, но няма малформации на крайниците, които да обяснят предприетото от примата удължаване на краката.

От звукозаписната й компания “Пайнер” отрекоха информацията, като я нарекоха “долни лъжи” и “безумие”.

Досега сред български поп-фолк звезди класацията за най-фрапантни пластични операции водят Азис и Луна.

Русокосият костинбродски славей си удължи члена с операция, която хирурзите определят като изключително болезнена. Освен това спряганият за бъдещ депутат поп-фолк идол си направи липосукция на корема и дупето. В резултат на това новите му задни части лъснаха срещу паметника на Васил Левски в София, като се превърнаха в един от най-големите скандали за 2004 г.

Поп-фолк фурията Луна пък извади плаващите си ребра, за да постигне перфектната си талия.

Таня Боева също се е подлагала на разкрасителни манипулации - оперира носа си, заради който преди я наричаха “отварачката на консерви”.

В класацията не влизат операциите на поп-фолк звездите за увеличаване на бюста, тъй трудно може да се намери певица от този бранш без такава.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание