Путин заряза Людмила, ще се жени за младичката Аля

Моделски вирус върлува из коридорите на властта, Кремъл не изостава
16 апр 2008 17:51,
51
Путин заряза Людмила, ще се жени за младичката Аля
Аля в цялата й прелест. Снимка: livesport.ru

Ако се вярва на слуховете, "моделски вирус" тръшка наред държавните глави по света. След като обитателят на Елисейския дворец Никола Саркози повлече крак, дойде ред не на кой да е, а на...Владимир Владимирович Путин.

Твърде неочаквано за всички фенове на джудиста Путин, за които той беше олицетворение на стоицизъм, хладнокръвие и непроницателност, присъщи за "легендарната школа" на КГБ.

По всичко изглежда, обаче, че Кремъл не обича да изостава от най-новите световни тенденции, а бившият шпионин успя да покаже още веднъж пред всички, че нищо човешко не му е чуждо.

По непотвърдени информации, бившият подполковник от руските тайни служби се развел с половинката си Людмила още през февруари 2008 г., хвърли бомбата италианският всекидневник „Ла Република“.

Експедитивен, както винаги, Путин успял веднага да й намери заместница. Коя обаче е новата любимка на сегашния президент и бъдещ премиер на Руската федерация?

Тя се казва Алина Кабаева и всички руски мъже скрито или открито я обожават. В сравнение с нея тенис-дивите Шарапова и Курникова са само „две красиви кобилки“, обобщава ситуацията италианският журналист Леонардо Коен.

Кабаева е едно от светилата на руската художествена гимнастика и на 12 май ще навърши цели 25 години (за сравнение Владимир Путин е само 55-годишен).

След като събра купища олимпийски, световни и европейски титли, Кабаева, която мислеше да става актриса, най-неочаквано се захвана с политическа кариера.

От декември 2007 г. тя е депутат в Държавната Дума от партията "Единна Русия" на своя бъдещ съпруг Владимир Путин.

Това определено е най-добрата предпоставка за успешното съжителство на бъдещото семейство.

Вече са известни датата и мястото на сватбата – 15 юни в разкошния Константиновски дворец край царската столица Санкт Петербург.

Честито на младоженците!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Do Macin, demek Путин, takoa ubavo Mace demek ПутE,da im e 4estita drujbata i dlga liubovta!
51
0
 
0
 
! Отговори
Lor преди 14 години
Momiiceto iska pari,vlast i hubav jivot.No jalko za detenceto.Tazi ogromna razlika .Ima si maika dedko.Sinat mi imashe priqtelka i bashta i beshe taka staricak .Vse i kazvach dqado ti.Napravo si imache kompleks momiceto.No kato govorim za Putin e po razlicno.Moje taka i da e po dobre,no vednaga si predstavqam kak gushkam moya si maj i kak edin 55 godishen .Ujas ,a tqa e samo na 25 .ZA nego dobre ,no za neqa?A za kakvo li shte si govorqat?
50
0
 
2
 
! Отговори
ирина преди 15 години
разбрахте ли вече,че невярно,Путин сам го потвърди.както ви и писах от самото начало,че всичко е жълта преса.президента каза,че се възхищава на красота и таланта на руските жени,както и всеки друг нормален мъж.
49
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
На стар вълк - младо агне!
48
1
 
2
 
! Отговори
преди 15 години
Вова е пич,голям пич, НАЙ-ГОЛЕМИЯТ !!!
47
0
 
0
 
! Отговори
Rosi преди 15 години
Az sum omujena za 10 godini po- goljam ot men i se 4uvstvam dobre. Ne vinagi socialnoto odobrenie ili neodobrenie e faktor za uspeshen brak.Osven moje bi za kompleksarite...
46
1
 
1
 
! Отговори
Didka преди 16 години
Като си представя каква е потентността на мъжете на тази възраст, става ми смешно, пък бил той и Путин.Годините си казват своето!Но пък си я бива тази Алина, защо Путин след като имаше цяла Русия, да не може да има една хубава мацка!Освен това, мисля че става въпрос за любов!"Любви все возрасти покорное"!Дори строгия и сериозен Путин се хвана в нейния капан!Оставете човека да се радва на щастието си!
45
1
 
0
 
! Отговори
запознат преди 16 години
Тоя си пада по малки момченца.Тая не може да го впечатли.
44
0
 
0
 
! Отговори
doody преди 16 години
Алина Кабаева е творението, светилото, навигаторът, чудото в съвременната художествена гимнастика. Това е спортистът, който показа нещо уникално и даде много за този спорт. А както всички знаем този спорт в Русия е издигнат в култ и всичко е под егидата на президента...оттук и логиката на нещата. Харесали са се - и може би никой не го е очквал...едва ли е било планирано от някого. ще ми бъде интересно да следя развитието им!
43
0
 
0
 
! Отговори
Marusia преди 16 години
Даста тъжно звучи това... :(Все пак Путин е уважаван и сериозен мъж и не съм мислела, че ще се изложи така на "стари години". Предполагам никой не вярва, че бившата г-жа Путина е била ужасен звяр, дето го е тормозела и на него, горкия не му останало нищо друго совен да се отърве от нея и да се събере със сладката Алинка.
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Аз само ще добавя ... "Стар вол ,като заоре ...става страшно ..."
41
0
 
0
 
! Отговори
пак аз преди 16 години
както е казал поета:"По-добре агнешко с приятели отколкото стара овца да си я ръфаш сам..."
40
0
 
0
 
! Отговори
Da.. преди 16 години
"Ами мъж на средна възраст с по - млада жена не е чак за възхита, по - скоро му се възхищават такива мъже като него, които не са имали възможността да са с по - млада."Абсолютно вярно!! Дядковците на всичко са готови, само и само да уловят някое агнешко! Само, че вече са изкуфели и не схващат, че обикновено те са уловените!...:))))))))
39
0
 
0
 
! Отговори
НАН преди 16 години
Aз съм на 24г. и понякога ми харесват по-възрастни от мен мъже, но дори 10г. разлика ми се струва голяма, а какво да кажем за 30г... Това ми изглежда извратено!! И супер гнусноо! Та той е дядка, както и да се направи!..
38
0
 
0
 
! Отговори
30 годишна преди 16 години
Ами мъж на средна възраст с по - млада жена не е чак за възхита, по - скоро му се възхищават такива мъже като него, които не са имали възможността да са с по - млада. Пък ако жена на възраст е с по - млад мъж може да се поздрави, защото / ако не е заради парите / е успяла с такъв мъж, макар че отстрани изглежда малко гнусно. Абе, кой както може и разбира, така да живее! Аз всякаква ситуация приемам, защото всеки има право да живее както иска, стига да не пречи на другите и да не е противозаконно!
37
0
 
0
 
! Отговори
Мима преди 16 години
Нищо нормално няма в това на 50 години човек да сменя партьора си. Някой от по долу писалите определи това като избиване на комплекси. Според мен това е страх от старостта и първият признак, че човекът губи увереността си. Подсъзнателното усещане на намаляващите възможности се комбинира със страха на младото момиче, че животът няма да й даде възможност да бъде обичана. Мили момичета мъж е поведение - ако е предал семейството си ще предаде и вас. Не защото е лош - просто е остарял и не се справя независимо как изглежда.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
не ми се вярва да има свадба
35
0
 
0
 
! Отговори
chiva преди 16 години
Но защо се приема за нормално стар мъж с млада жена, дори това му прави чест,даже възхита, а ако една жена на 50 г е с мъж 25 г по млад от нея изглежда смехотворно я подиграват?? Защо???
34
0
 
0
 
! Отговори
30 годишна преди 16 години
Ти Мима, си права за себе си и моя мъж така да постъпи и аз ще трябва да реагирам адекватно. Коментарът ми беше точно за обикновената ситуация около мъжът на средна възраст и 25 - 30 годишните. Повярвай ми аз всеки ден съм свидетел на напъните на такива чичковци да привлекат в леглото си "нещо по младо"! А това кой как ще постъпи е съвсем отделен въпрос. Но има много които се развеждат около тази възраст 45 - 50 години, за да бъдат с по - млад партньор.
33
1
 
0
 
! Отговори
Мима преди 16 години
В какъв смисъл мила "ще го скъсат" повярвай това е лигавене. А що се отнася до приказките за скучния семеен живот - това е за пред "младото". Когато на моичкият успял съпруг ми попадна такава мома - готова да повярва на неговата изключителност и какъв страхотен мъж е заминах за месец на почивка без да дам координати и се погрижих да загуби най-скъпия си имот. Само след 4 дни беше започнал да ме издирва и в края на месечния период изглеждаше и се чувстваше като бито маче. За месец време господина се срина до степен, че и аз да не искам вече да го подкрепям. В момента е загубил интерес към момите въобще и се опитва да възстанови служебните си позиции - господ да му помага. Аз ще направя нещо което никога не съм правила - ще се погрижа за себе си