Македонски журналист се оказа сериен убиец

Владо Таневски умъртвил по жесток начин три жени, даже писал репортажи за убийствата им
21 юни 2008 11:10,
42
Македонски журналист се оказа сериен убиец
Снимка: БГНЕС

Кореспондентът на вестник "Утрински вестник" Владо Таневски е серийният убиец, който по особено жесток начин умъртви три жени в съседна Македония.

Срещу него е повдигнато обвинение за убийството на три жени - Живана Темелковска, Митра Силяновска и Любица Личовска.

Телата на жените бяха открити обезобразени на безлюдни места в различни райони на страната.

Владо Танески познавал лично всички жертви, дори е писал репортажи за тях.

Убиецът е отразявал за изданието си процесите срещу предполагаемите убийци на жените.

И трите жени Силяновска, Личовска и Темелковска са убити по особено жесток начин - изнасилвани, пребивани и удушвани.

След това те са били завръзвани с телефонен кабел, а труповете им са слагани в чували.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
1
 
! Отговори
дженгарлиено капанск преди 15 години
100% процента ще го изкарат българин тоя изверг- нищо чудно.то за тях май всичко лошо и гадно е българско. не че ги мразя македонците , ама се чудя каква е тая грандомания за велика Македония. говорила сам с доста от тях- то слушаш ги, слушаш ги и на 5-та минута преставаш, щото ти става ясно че Македония е владяла по времето на Александър Македонски даже Индия и те са основата на евда ли не цялата европеиска цивилизация.Хем си дрънкат, хем си и вярват, че и *** и невежи ни изкарват" Ама как не знаете ли за велика Македония?"Леелелеееееее колко сте прости вие българите. хехехе. Относно североизточните българи- ми те учени и професори езиковеди, етнолози и етнографи са го казали отдавна- наи-чистия и правилен български език се говори в Североизточна България и източнобългарските говори се приемат за официална основа на съвременния български език според реформата на тогавашния министър на образованието Стоян Омарчевски.Там се заселва Аспаруховата конница и тази част на България става за в бъдеще център на държавността- не случаини са изборите на старите столици В. Търново, Плиска и Преслав( а не в Шоплука и в Тракия)А господинът е толкова тракиец , колкото аз сам капанка.
40
0
 
1
 
! Отговори
Žarko преди 15 години
"(от гледна точка на мАкедонците)"Кога е научите бе кретенковци, за се во врска со Македониа си се информирате однатре, но никогаш не сте се заинтересирале да дознаете нешто од самата неа. Колку за информациа, има два можни акцента, или две вазможни ударениа: маКЕдонци и макеДОНци, но никогаш МАкедонци.
39
0
 
1
 
! Отговори
hell преди 15 години
Намериха се Българи да говорят против Македонци и Турци, а те се радват на Азис и Китаеца, Преслава и подобни... Умните Българи не се занимават с такива *** неща и си гледат работата, вместо само да говорят против другите, без да се погледнат първо себе си.
38
0
 
1
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
Комплексиран македонец - журналист, изгледал доста трилари и решил да става мъж!Дърт смях!
37
0
 
1
 
! Отговори
plamen преди 15 години
az zatva mrazq taq makedoniq,tam samo *** ima i drugi podobni neshta sa chuval.te makedonicte sa smesica mejdu bulgari i surbi i sa nqkva stranna krustoska
36
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Abe 30, ti da ne si bil nadrusan kogato si reshil da si davash mnenieto???????
35
0
 
1
 
! Отговори
palacho преди 15 години
temata e edna, a vie obsajdate razni makedonci i makedonki, a otnosno avtora na statiata 4e e negramoten, shto vie kato ste tolkova gramotni ne otide da ba4kate vmesto nego, a ste nqkakvi bezrabotni tipove, haide qjte huq na bulgaria, shtoto sme mngo dobre
34
0
 
1
 
! Отговори
koko преди 15 години
Ало, ало чичо Гошо, пише се завъpзвани ! ! !
33
0
 
1
 
! Отговори
lynnn преди 15 години
"завръзвани"...Кога ли ще се спрете с тези безумни грешки...!Алооооо-научете правописа...Peace!
32
0
 
1
 
! Отговори
Baj Onzi преди 15 години
...makedonac ili grak popita edin moj priatel sarbin edin makedonec kato se biahme sabrali u tiah na Gergiov den i makedoneca vika; nemoj sada da se zaebavas makedonac je a srab4eto vika;pa moze da je makedonac ama je bil s bugarski paso6 jel? Eeee kato mu kaza taka se popikahme da se smeem i sarbi i balgari i makedon4eto mnogo se smia
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Приятелю тракиецо,знаем негативното ви отношение към западналите севороизточни българи и делиорманци.България обаче се създава от траки,славяни и прабългари всеки носещ своите си черти.Славяните са били ловци,тракийците майстоори и занаятчии , а прабългарите войни.Именно в североизточна България,хан Аспарух забива копието и основамва България.Тракийците и славяните са биле под Византийско влияние,но благодарение на прабългарите извойват свобода.Прабългарите са биле суров народ,но за сметка на това войни.От тогава така са се омешили гените че не се знае кой,кой е.Петте века турско робство и положението в което се намираме става голяма смесване на гени.Аз едва ли имат вече нещо общо с прабългарите,а ти от сърцето и уменията на тракийците,може би им приличаш само по извивките на ушите.
30
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Добре , че сме ние тракийците да ви цивилизоваме всички източнобългари, западнобългари, македонци и прочеее български племина! Да живее Велика Тракия! Тракия на две морета!
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Никога не съм имал взимане-даване с макета,чувал съм че не ни обичат незнайно защо.По морето се запознах с доста македонци.Аз им говоря като равен с равен,те се мислят за богове,надменни.Малко са свестните македонци.Иначе с голямо самочувствие.България прави много голяма грешка че се отнася добросъвестно към тези ***.Постоянно по-медии и телевизии се повтаря че Македония е била част от България.Дори и да е било така ,вече не е.Македония е безвъзвратно загубена за България и колкото по-малко контакти имаме с тях толкова по-добре.Постоянно се повтаря Охридското езеро.И какво му е хубавото един гьол с жаби.То защото е много хубаво там,затова макетата лятото се по нащо море.Със шиптарите не съм имал проблеми както с макетата,въпреки че са мюсулмани.Дано един ден албанците ви опекат и изядат,тогава ще се молите на някой но се тая.Македонците са уникално нагли хора.Аз в Македония не ходя,по добре и те да не идват.
28
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
завръзвани ......a бе научете се да пишете на български .... ***
27
0
 
1
 
! Отговори
боби преди 15 години
Май си прекалил с пиенето рано-рано.Виж поне кой какво е писал и тогава говори.Този който е писал че българите са турци си е за негова сметка.Само ми е интересно защо българите имаме такова негативно отношение към единствената нация в света освен донякъде Русия,която има позитивно отношение към българите.Дадох за пример най-голямото зверство в световната история и то еизвършено от гърци спрямо българи.Да не говорим че в гърция думата българин е обидна и се държат към нашите сънародници като към животни.Но кой знае защо мразим турците,а се радваме на византийците,които ни наричат варвари.
26
1
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Мори ти не си Македонка туку си Фиромка! Вистинските Македонки и Македонци од вавек биле нааки и самосвесни Б'лгари! Мораш да му го бакнуаш на Титота оно шо му виси меу ноsе, благодареи му за "нациата" и "азикот" шо ве ги поклонил, демек ве проценил ко добри аничарчиа и слуги!...
25
1
 
1
 
! Отговори
.. преди 15 години
македонските жени са грозни и космати, много прости създания ! като дойдат в Бг се комплексират от красотата на българките :) а мъжете само се чудят как да се омъжат за някоя българка :)
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
Абе приятелю всепризнато е лошото мнение на западно българите към добруджанци,делиорманци.Аз живея в град в североизточна България много близо до морето.Защо след като не ни обичате всяко лято идвате при нас.Стойте си там по-вашите краища.Аз при вас не идвам,вие какво правите при нас.После цялата природа е *** до уши от суперинтелигентната западнобългарска порода-шопи,макета,влахи и др.Иначе сме прости и изостанали,а всяка година сте пак тука.
23
0
 
2
 
! Отговори
makedonka преди 15 години
da, MAKEDONKA sum gospodine...pred se nemas kultura, se provociras od vistinata...zatoa sto vistinata sekogas boli!!! A toa e fakt deka ne se sakate ni samite sebe, a da ne zboruvame za nekoj drug narod...
22
0
 
1
 
! Отговори
polkovnik преди 15 години
македонците чакат само подаяния от България