Ето го Путин – пуснаха днешни негови снимки

Руският президент се срещнал днес с председателя на Върховния съд Лебедев
13 мар 2015 14:43, Елка Василева
80
Ето го Путин – пуснаха днешни негови снимки
Владимир Путин и Вячеслав Лебедев. Снимка: БТА

Снимки от днешна среща на руския президент Владимир Путин бяха качени на сайта на руското президентство, след като пред последните дни в медиите се появиха спекулации за здравословното му състояние.

Руският президент Владимир Путин се срещна днес с председателя на Върховния съд Вячеслав Лебедев, съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от Ройтерс.

Още по темата

Срещата се състоя в резиденцията на Путин в Ново Огарьово, се уточнява в изявлението.

Кремъл съобщи също, че руският президент, който повече от седмица не беше виждан публично, ще се срещне в понеделник с киргизстанския си колега Алмазбек Атамбаев, предаде Асошиейтед прес.

По-рано тази седмица Путин отложи планирана среща с лидерите на Казахстан и Беларус, което доведе до спекулации, че може да е болен, припомня АП. Говорителят на руския президент Дмитрий Песков увери вчера, че здравословното му състояние е "повече от перфектно".

Планираната среща с Атамбаев в понеделник в Санкт Петербург ще бъде посветена на присъединяването на Киргизстан към Евразийския икономически съюз - ръководен от Русия търговски блок, в който влизат още Беларус, Казахстан и Армения, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още по темата: Владимир Путинрусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Пътувайте братя: преди 9 години
Русофилите за Русия,русофобите за Америка. Оставете България на Българите и повече не ни занимавайте с вашите глупости!!!
44
0
 
1
 
! Отговори
Жибор преди 9 години
Ама него пак го няма- от известно време ни го пускат само на снимка. Пък дали е днешна или ланшна- само той си знае.
43
0
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Момчета, от много време ви чета излиянията, защото ме разсмиват. Учудва ме двуполюсното ви мислене. Никой ли не разбира, че големите си играят тяхната игра, а ние тука в БГ-то на каквито и да се делим (фили, фоби, ***, *** и пр.), никой не ни бръсне за слива и винаги сме от страната на булката...
42
1
 
4
 
! Отговори
sss преди 9 години
Do vsichki sorosoidi tuk.za silata na Putin govori Vanga che 90 god na minalia vek.ta kazva che toi che vazrodi Rusia i ta che stane svetovna sila...taka che stagaite si bagaga i pri chichko Sam kato tolkova si go obichkate
41
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Велик , велик е Лилипутин срещнал се с Вячеслав Лебедев, съобщи пресслужбата на Кремъл. Каква белика новина. Ле леее ... колко интересно.
40
0
 
17
 
! Отговори
Язък, Ела без късмет преди 9 години
Тъкмо *** бе набързо забъркала няколко спекулативни бъркоча тази вечер по повод най-новата игра на криеница, сътворена от сериозните медии, пресслужбата на Кремъл, (цитирана от Ройтерс, разбира се, кой друг) й развали още скоропостижно кефа. Какво ще правим сега? Май, ще трябва да си замете поредните драсканици под килима. Обидата е двойна, щото опровержението идва от любимата й агенция. Язък, няма си никакъв късмет нашта *** Нефелка тази вечер. Иначе си е прудуктивна както винаги в преписване
39
18
 
0
 
! Отговори
муспи преди 9 години
Синедрионът отдавна е решил - Русия ще се разчлени на много демократични републики с претенции една към друга, въоръжавани и насъсквани от Запада. Освен това бъдат окупирани от войските на източна Европа. Сибирските богатства ще бъдат експлоатирани от международни компании - еврейски естествено. Тъй като мъжкото население на източна Европа ще е на война, тези земи ще се заселят с араби, които ще изтърбушат жените и избият старците и децата. После Новия изсраел ще се настани в България.
38
1
 
20
 
! Отговори
тцЪ преди 9 години
А като Путин излезе от тоалетната, дали ще отразите?
37
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До СПРАВЕДЛИВ 57А сега дай и адрес от където мога да си получа парите:)Абе вие ушанките съвсем изтрещяхте, бе.Как да обичаме Русия, когато България добро не е видяла от нея?(за вас руските марионетки дето още съсипвате и ограбвате България , знаем че сте добре)
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ако го няма путин и ти няма да си жив ,според новия световен/американски/ред на земята трябва да останат само ционистите+НЯКОЛКО СТОТИН МИЛИОНА КИТАЙЦИ И ЯПОНЦИ РОБИ-ГОИ КОИТО ДА РАБОТЯТ ЗА ЦИОНИЗМА.ЗА ТЕБ61 МЯСТО НЯМА.попрочети малко конспирация която всъщност е абсолютната истина
35
2
 
15
 
! Отговори
Боби преди 9 години
До Василев 55По голем шамар от този Китайския премиер да каже на ОИЗМАМА в прав текст без никаква дипломатичност да си гледа неговата работа?Индия прекрати договора за доставките на Рафали и ги замени с доставки/копроизвидство на Су-30 и ПАК-ФА Т-50. Франция вече има военно икономическо влияние равно на нула. И това след като спечелиха толкова голям изтребителен конкурс.Френските производители на двигатели отсвириха Оланд и преместиха цялото съвместно предприятие за нови турбо двигатели в РФ.
34
21
 
3
 
! Отговори
Демократ преди 9 години
Ако пукне *** ще почиваме ли една седмица? Ще плачем организирано.....честна пионерска.
33
16
 
3
 
! Отговори
Тиквоний преди 9 години
Абе, те и Брежнев го бяха изтъпанили за парада на 7 ноември, па след 5 дни си отлетя в небитието...
32
4
 
18
 
! Отговори
желаем ви здраве преди 9 години
Бъдете жив и здрав господин Путин,досега спирате ядрената война,която неминуемо ще бъде обаче подпалена от слугите на сатаната,за да сe изпълнят предсказанията на Господ Исус Христос.
31
0
 
6
 
! Отговори
До 27 преди 9 години
И какво като ги събират? Или си мислиш че те не знаят как всички ги псуват, под път и над път? Не може да си толкова арогантен, да "изсипваш" с бомби "демокрация" и да си въобразяваш, че всички са във възторг???? Така че нека четат, нека се образоват, може пък да станат и по-добри!!!Може да им се чалне нещо в главата.
30
0
 
9
 
! Отговори
SD преди 9 години
До ВасилевБацилев , ама много не си наред .
29
1
 
8
 
! Отговори
SD преди 9 години
До ВасилевБацилев , Бацилев ,нещо не те слуша главата !
28
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Владимир Владимирович пак са го пуснали от дома за душевноболни
27
1
 
26
 
! Отговори
Венелин преди 9 години
Истината е, че Путин е един доста умерен лидер. Когато го натискаха да влезе в директна война в Украйна той отказа. Може да е давал оръжие и боеприпаси с изтекъл срок на годност на опълченците и какво от това? И без друго трябва да харчи пари за да ги утилизира. От най-новите и модерни оръжия не им е давал. САЩ не даваха ли при това най-модерни за времето си оръжия на талибаните? Вместо да му свалят шапка САЩ и НАТО се заяждат. Затова след него ще дойде някой който наистина ще им e*е майката!
26
0
 
7
 
! Отговори
Новината преди 9 години
До ВасилевМислех те за по-интелигентен. Жалко! Напразни са надеждите ти, че ще има такава новина. Твоята "новина" се оказа фейк и то отдавна.