Кучета разкъсаха англичанка

Англичанка е намерена мъртва край Стралджалското село Недялско
27 ное 2007 19:00,
95
Кучета разкъсаха англичанка
Англичанка на 51 години е била намерена разкъсана от кучета в края на село Недялско. Снимка: Булфото

Англичанка на 51 години е била намерена мъртва към обяд във вторник.

Тя е била разкъсана от кучета в края на село Недялско, община Стралджа.

Полицаи от РПУ Стралджа разследват случая, предстои аутопсия на тялото.

Това съобщи Надя Жечева от пресслужбата на общината.

Ан Морган Гордън излязла на разходка с домашната си овчарка, когато в околностите на селото била нападната от няколко, най-вероятно безстопанствени кучета.

Деца наблизо се опитали да й помогнат, но избягали, тъй като кучетата нападнали и тях.

Малко по-късно овчар успял да разгони озверелите животни, но жената била вече мъртва, допълни Надя Жечева.

По тялото на жертвата е имало множество разкъсвания и голямо количество кръв наоколо, каза кметът на селото Тодор Железов.

Той обаче отрича в селото да живеят скитащи кучета.

Съседът на Ан Гордън, откъдето изскочили кучетата, също отрича да са негови, а се навъртали около двора му.

Според кмета на Недялско, англичанката живеела в селото от две години с по-възрастен и болен мъж, за когото се грижила.

Самата тя е била болна от астма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
1
 
1
 
! Отговори
кольо преди 13 години
тези които защитават бездомните *** са абсолютно ненормални, разбира се че трябва най-после да се избият, а всеки който си купува куче и после го пусне някъде в гората да е много сериозно глобен. те са РАЗКЪСАЛИ жената вие добре ли сте? все пак сме хора а не кучета, ние сме виновни да и ние трябва да ги изчистим от улиците. и това го казва най-големия любител на животните от вас тук сигурен съм, лично аз имам 2 кучета
94
1
 
1
 
! Отговори
Iveto преди 16 години
Вие какви сте такива бе хора?!За Бог ли се имате,че ще казвате кой ще живее и кой не!В крайна сметка ние хората сме виновни за това положение.Животните не са виновни че ние не можем да се справим!И това че цапат ами поне това е разградимо а не е като опаковките които и цигарите които хвърляте където ви падне. ще изчезнат ама вашите *** ще си останат и за внуците ви!Проблемът си има решение,но няма кой да се хване да свъши нещо!!!!!
93
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
цитатът е от друг форум:"Кучета са на някой си Стоян фамилията забравих.Преди часове говорих с Тони Петрова авторката на цитирания репортаж.Тони е извънредно сериозен човек и журналист с достатъчно опит.Тя ми разказа такива подробности за това гнусно събитие, че ми настръхна косицата!Била е рано сутринта там и е ходила с диктофона навсъкаде.Само трима души от селото са имали смелостта да си кажат имената и се подпишат под думите си .За това ,че на сто процента това са стояновите 8 кучета.За това, че са нападали и друг път.За това, че кметът на туй селищенце е близък със стоян и как хората разправяли, че цялата нощ пищяли кучетата от двора ,като ги трепел стоян.Как ги заровил и кък ги нямало сутрината.Как идвали едни хора да и съскат на уше да се разкара ...Как стоянчо си карал бааавно новият си скъп комбайн из село и гледал лошо и как хората онемямали от страх!!Не че нещо - но и въпростана женица , мир на праха и , по изповеди на съседи - също изпитвала ниестов и отдавнашен страх от тез 8 стоянови кучета ,които я били хапали по съседски и други пъти и мислела според комшии да си купи друга къща - далече от тях - в другия край на селото.После и най-хубавато - разпратените тез неща на събратя журналисти са посрещнати с мълчание.Нищо, че оповестиха друго. Не е това най-***.То, е че държавните власти на РБ в отговор на английските медийни ужасни писания не казаха - стоян е виновен ,че има кучета ,живяли като в трилър ,яли ***, бити и убити от човека си - и убили човек -казаха, че в държавата България има бездомни озверели кучета ,които правят ето това .Поклон пред властите- защитиха стоянча и се надупиха пред Обединеното кралство."
92
1
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Младо гадже 51 годишно, язък, имало е още хляб и чай в 5 часа в него
91
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Хората там казват,че бездомно куче не се задържа в селото дълго.....
90
0
 
1
 
! Отговори
Tanq преди 16 години
Не мисля, че бездомни кучета са способни на подобно нещо - това е абсурд.Най-вероятно жената е разкъсана от дворно куче - пазач, кучето пазач е силно , охранено , пази си територията и всеки чужд е враг. Някой безотговорен българин е пуснал опасното си куче да се разхожда само и това е причината за нещастието.
89
0
 
1
 
! Отговори
с тъга преди 16 години
Тъжно ми е, че малцина от хората на Земята могат/искат да погледнат по-далеч от собственото си его. И така заслепени, всички ние *** клона, на който сме седнали. За инцидента - безспорно е и трагично, и ужасно. Всеки от изказалите се е прав от собствената си гледна точка. Позицията на всеки отразява нивото на собственото му развитие. Хората като пълновластни окупатори на цялата Земя я прекрояват според собствените си изгоди. И онова, което е край нас, вече до голяма степен е наше творение. Животните действат според инстинктите си - смешно е да ги осъждаме - нали нямат нашия интелект, та да спазват човешките закони. Тъжното е, че ние хората имаме още много път да извървим, докато започнем да мислим не само за собствените си интереси. Успеем ли да прекрачим тази бариера и светът край нас ще бъде по-различен. Пътят обаче е дълъг, за съжаление може да не ни стигне времето. Христос е бил разпнат не само приживе. В сегашния доминиран от християнството свят непрекъснато се разпват християнските идеи. Малцина знаят що е това да обичаш не само ближния си, а и враговете си. Що е това любов. Милосърдие. Състрадание. И т.н.Не осъждам никого. Не отричам и не приемам. Просто размишлявам с тъга, че пътят пред нас е безкрайно дълъг, а не знаем дали ще ни стигне времето да го извървим...
88
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Кучкарите да си взимат "любимците" и да се връщат на село. Там, сред природа и *** вероятно ще бъдат щастливи. И няма да пречат на нормалните хора.
87
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Aideee, angliiskite vestnici gramnaha. Times vednaga izkara 4e v Sofia imalo 35 000 bezdomni kucheta, ama mai bili po 4 na chovek - zna4i vsa6tnost kam 5 miliona?!A otsega kak 6te ni zarufat - koi 6te se griji za bolnia diado, koi 6te plati obez6tetenia za zaginalata, kakvi merki 6te vzemat vlastite i za kakav srok, koi e otgovoren i t.n.vsi4ki kirlivi rizi na BG. Izob6to - mehlem za du6ite na angliiskite jurnalia, s i6tah 6te si otpi6at sre6tu bulgarite. Ina4e za babkata - Bog da ia prosti, ne6tastieto si e ne6tastie.
86
0
 
1
 
! Отговори
mm преди 16 години
ей, ама много неграмотни хора има в тоя форум. срааааааааааам
85
0
 
3
 
! Отговори
преди 16 години
Виновни сме всички ние - оставили сме кучкарите да правят каквото си искат. И резултатите са налице!
84
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
В интерес на истината събирам *** с найлонови торбички - струват половин стотинка всяка. И ме гледат като марсианец. Ама знам че и да събирам, и да не събирам, пак бъркам в *** на *** като тебе просто щото имам куче :) Айде сега илитератче, върни се по-надолу в мненията и прочети какво точно съм написал и въобще споменато ли е нещо някъде за хората, които нямат кучета. Вижда се, че имаш трудности с четенето, но положи малко усилия преди да се изтропкаш умно...
83
0
 
1
 
! Отговори
misho преди 16 години
като оставим човешката трагедия представяте ли си как ще ни нарисуват в европейските медии?
82
0
 
1
 
! Отговори
J.B. преди 16 години
Абе 73 , я ми кажи сага , твоето куче седейки в краката ти - щастливо,разходено,нахранено, и обезпаратизено къде се изака и изпика преди това ? На улицита и на тротуара , нали ? Съмнявам се , че си подлагал вестник под задникът му , за да му събираш ***. Е, аз кво съм длъжен да си размазвам обувките в кучешките Ви *** и да ми смърди на кучешка пикня бе , защитнико на псетата ! И не ми изнасяй лекции кога и как забременяват кучетата. И на края да те светна , че тези които нямат кучета не са *** и прости парчета , ясно ли ти стана ?
81
0
 
1
 
! Отговори
kvo ti puka преди 16 години
Vsichki kucheta da se hvat i prespqt to ne e rabota i tqhnoto i tva.......
80
1
 
1
 
! Отговори
LOLcat преди 16 години
Аз като смехокотка разбира се мразя *** по улиците. Да, проблем са, да- някой си е пуснал домашното куче, бла бла бла. Обаче тоя проблем искам да се реши бързо- тоест всички безпризорни кучта да бъдат пратени бързичко в небитието, по възможност по хуманен начин. Изобщо не ми пука, че били живи твари. Много по-ценен е моя комфорт и изобщо комфорта на хората.
79
0
 
1
 
! Отговори
NoMatter преди 16 години
Lеле-мале! Ти наистина не си добре :"..да си е правила сметка бабишкерата.."!?Как можеш направиш такъв коментар!?Ами ако се беше случило на някой твой близък така ли щеше да реагираш!?Да видим какъв остроумен отговор ще ми напишеш!
78
0
 
1
 
! Отговори
vcvcv преди 16 години
lo6o e slu4iloto se,makar,4e sam lubitel na ku4etata i varl prirodoza6titnik
77
0
 
1
 
! Отговори
kristina преди 16 години
Da, az napylno i 100%vo podkrepqm nomer 75!!!!!!!!!
76
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Що се не замислиш бе момченце, какви ги плямпаш. Не знаеш точно какво се е случило, но си готов да убиваш. Я си представи аналогична ситуация - някой виско рус мъж убил баба ти. Това означава ли,че знаейки само, че е висок чернокос мъж, трябва да вземеш автомата и да изтребиш всички високи чернокоси мъже. При това призовавайки всички останали към същото. Ако се замислиш, ще видиш, че разлика с твоите "мисли" няма, същото е.