Полицай с опасност за живота след сбиване в София

Инцидентът е станал на излизане от нощно заведение
Обновена: 3 мар 2012 15:38 | 3 мар 2012 11:32, Елка Василева
154
Полицай с опасност за живота след сбиване в София
Полицай с опасност за живота след сбиване в София. Снимка: архив, Булфото

Полицай от столичното Четвърто районно управление е пострадал при сбиване тази нощ в София, съобщиха от МВР.

Мъжът е настанен в болница и е с опасност за живота.

Инцидентът е станал на излизане от нощно заведение близко до сградата на парламента около 3 часа.

По време на инцидента служителят на реда е бил в отпуск. Според първоначални данни полицаят се е сбил с друг посетител от същото заведение.

Конфликтът е бил само между двамата и няма намесени други, съобщава БТА. От разпити на свидетели и записи на охранителни камери разследващите все още събират информация за случая.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още по темата: полицайсбиване
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
0
 
0
 
! Отговори
Раник56 преди 12 години
Полицая почина . Ха сега да видим Правосъдието ,какво ще сътвори ?!Злите езици кометнират ,че е замесена жена ... че полицая е пребит по Поръчка от Частния охранител на едно *** . Побойника лъже ,че това е стара вражда ... заради сбиване с Агитка след мач . Да , но .... Черепа на полицая е е разполовен на две части ?! Това и Херкулес не може да направи .... Бухалка е работила тукааааа ....
117
0
 
0
 
! Отговори
смеех преди 12 години
надявам се комедиант такъв да се вразумиш
116
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Скандал за жена прати в Пирогов с опасност за живота 42-годишен полицай. Полицаят Цветан Младенов от 4-.то РПУ е познавал бияча си Цветан Петров криминално проявен. Типично за полицаите. Черпели се в компания. Полицаи и криминални типове. Скарали се за ***. Полицаят е женен! Приятелите им са наблюдавали побоя, без да се намесват! Какво да коментираме?Мафията трябва да се унищожи, България навлиза в крайна фаза на разложение на обществото!
115
2
 
4
 
! Отговори
един от всички преди 12 години
Българите сме най-големите *** , всеки разбира от работата на другия и дава съвети как да си я върши , но не се замисля днес дали е свършил и за 5 ст. работа ?!
114
7
 
10
 
! Отговори
ало преди 12 години
кви неспектори кви текезесари?!!?освен да изнудват хората за пари и да гепят вещи от огледите за друго нестават! инспектори -хахаххаха! кажи му МИЛИЦИОНЕР и повече неговори
113
0
 
18
 
! Отговори
Раник56 преди 12 години
Да , простотията продължава ... сега пък пребит Полицай . На тези от новото поколение не им увира веществото в *** кратунки .Носят ножове - мушкат се смъртоносно .... и какво ли ги прави толкова смели ?!Слабия закон -подкупните Съдии , парите на мама и тате ... парите от кражби и наркотици . Малоумницииии ...хората, отиват на заведение за да се веселят не за да ги колят ,като животни .
112
13
 
5
 
! Отговори
До 143 преди 12 години
Кой храниш ти ***, данъците ли си си платил, че с тва самочувсвие говориш че пари даваш!! *** пробит!!!
111
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпите кръчми да се затварят , както по бай Тошово врем 23-23 и 30 ч.
110
5
 
9
 
! Отговори
до Инсп.Ал.Георгиев преди 12 години
ние те храним бе животно от къде взимаш заплата ти *** не си там като доброволец ти си наемник *** бил той далеч от семейството си когато е на работа а ние какво само си седим по домовете ли бе и ние ходим на работа за да ви плащаме да ни пазите *** такива а ти с тези доводи ходи се обеси някъде вместо да лаеш по ръката която ти дава храна всички са наясно какво се случва в родната милиция не ми се прави на жертва ами спри да живееш на гърба на работещия човек без да правиш нищо
109
5
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 12 години
ГЕОРГИЕВ,всички вие пазите престъпниците да не ги хванат защото ще ви секнат бонусите!ЦЯЛ свят знае,че по-корумпиране от ченгетата няма няма няма няма няма няма няма.Та нали вие ги предупреждавате за хайки на други ченгета-нали вие пазите шофьори, машинисти и др. когато точат нафта и ви я дават.Да говориме ли и за колегите ти от жк. ЛЮЛИН недей да ни говориш за честни ченгета е те такова животно няма!!!
108
2
 
8
 
! Отговори
г-н инсп.ГЕОРГИЕВ преди 12 години
ВИЕ сте по-лоши от престъпниците защо ги знаеме кои са и се пазиме от тях,а за полицаите знаеме,че те трябва да ни пазят и става така,че техните удари са по-лоши и гадни само защото не се пазиме.Колкото до това,че сте на разположение ВИЕ някой ден ще пострадате от собствените си колеги повече,отколкото от някой "престъпник" защото им ВЯРВАТЕ!!!
107
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За един бит, двама небити дават!
106
8
 
13
 
! Отговори
До Инсп.Ал.Георгиев преди 12 години
Инсп.Ал.Георгиев , знач. какт. т. казв. лумп. и ид. май си ти браточка! Щом на няколко ракии считаш че напразно си губил времето да защитаваш *** и ***! Вземи напусни и живей щастливо! Маскар за това трябва да имаш малко акъл! А иначе чакам да ме защитиш вече 22 години - три пъти обираха апартамента ми, два пъти къщата на село, колата ми разбиваха десетина пъти(фар, стъкло, акумулатор), *** пребиха сина ми до районното, и т.н. Не ги е страх, бандитите, защото такива като теб ги пазят.
105
5
 
9
 
! Отговори
Ха, сега рипни преди 12 години
преди беше-другар,милиционер! сега е-полицай! ВСЕ СА СИ ДРУГАРИ:))) Бе гледам го в кафенето бе полицай с униформа а оня продава дрога яко и не им дреме за нищо-тва като няква фирма баш кат филма..не 20 заплати ,а 2- *** На тия *** дето тровят децата ни и ни обират -фирмата се казва така-министър оф вътрешните престъпления
104
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
КОЛЕГИТЕ ДАМУ СЪБИРАТ ПОМОЩИ КАТО ГЛОБЯВАТ ШОФОРИТЕ ( ПО НАЧИНА ИЗВЕДНАЖ СКАЧЕНЕ ОТ ХРАСТАЛАКА )
103
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Понякога всичко става за части от секундата.И няма връщане!Дано полицаят се оправи.
102
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
След като е бил в отпуск - защо пишете че е бил полицаи? Ако не е на работа или на задача - не е полицай!
101
19
 
28
 
! Отговори
Инсп.Ал.Георгиев преди 12 години
Е затова щото сами се пазите с ножове има двама заклани за 5 дни само в София.Кой ще ви пази от самите вас и простотията ви.Така възпитавате и децата си ,и те така с ножове и боксове на училище.Полицай съм и не ме е срам, но съжалявам за всяка една Коледа , Нова година , за всяка една минута която съм бил далеч от семейството си за да служа на това общество пълно с *** и ***.На анонимниците ,които сега ще почнат да ме хранят съм на разположение по всяко време .Само дайте кординати.
100
5
 
58
 
! Отговори
значи не е полицай преди 12 години
Значи, не е полицай, щом е бил в отпуск и не на служба. Просто е бил поредня пиян *** *** в тая сбирщина от *** и *** - България.
99
5
 
43
 
! Отговори
esten преди 12 години
Да се махнат привилегиите на следователи, дознайници, сотаджии и тези които не работят на терен. В цялата им система има нещо гнило. 2% клас за прослужено време, високи стартови заплати, ранно пенсиониране и т.н., мисля че тези привилегии са само за патрулните полицаи, т.е. тези които работят навън и наистина пазят.